2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازکجا مطمنی قارچ؟

اگر مطمنی پماد میکونازول هفت شب بزن 

اصصصصصصلا شیرینی نخور یمدت 

شلوار نپوش تو خونه 

علاعمت بگو

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
شاید سیستم ایمنیتون ضعیفه یا دیابت دارید از طرفی شوهر دارید؟ایشون وفاداره؟

مجرد هاهم میگیرن عفونت 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
آره تا وقتی مصرف میکنم خوبم چند وقت بعدش باز برمیگرده

دکتر رفتی؟

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
خیلی بده و رو اعصابه😔

خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی... این استرس بدتر میکنه آدمو... من دیوونه شدم تا خوب شدم البته خیلی هم رعایت کردم از همه لحاظ 

مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
ازکجا مطمنی قارچ؟ اگر مطمنی پماد میکونازول هفت شب بزن  اصصصصصصلا شیرینی نخور یمدت  شلوا ...

دکتر که میرم میگه قارچیه

مرسی خداجونم بابت هدیه ای که سه سال انتظارشو کشیدم   
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی... این استرس بدتر میکنه آدمو... من دیوونه شدم تا خوب شدم البته خیلی هم رعای ...

چیکار کردی

آره خیلی

سرکه سیب شنیدم خیلی خوبه امتحان کن منم قبلا بدجور عفونت داشتم سعی کن شورت نپوشی دستشویی میری حتما خودتو با دستمال نخی خشک کن 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
سرکه سیب شنیدم خیلی خوبه امتحان کن منم قبلا بدجور عفونت داشتم سعی کن شورت نپوشی دستشویی میری حتما خو ...

خیلی رعایت میکنم ولی ول کنم نیست😭