2777
2789

گندم رو باید چند ساعت تو آب بذارید

بعد گندم و گوشت رو بذارید با آب با حرارت کم جا بیفته و با گوشکوب له کنید و دوباره بذارید جا بیفته

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوشگلا مواد لازم هست :

گندم پوست کنده یک لیوان

آب ده لیوان

گوشت حدودا 200 گرم کمی کمتر  حالامیتونه گوشت گوسفند باشه میتونه با بوقلمون یا مرغ باشه حتی

من امشبی رو با گوشت گوسفند درست کردم قبلا با گوشت بوقلمون درست کرده بودم دوتاش خوب میشه

کمی روغن میخواد کمی نمک و زردچوبه و چوب دارچین دو تا تیکه متوسط و یک پیاز متوسط

گوشتو با چوب دارچین و پیاز و زرچوبه میذاریم کامل بپزه بعد ریش ریش میکنیم ابشم از صافی رد میکنیم میریزم تو گندما چون چوب دارچین توش بوده خیلی بوی خوبی میده به حلیم 😌

حالا یه تکنیک خیلی جالب برای راحت پختن گندم یا نخود و لوبیا یاد گرفتم خیلی خوبه بچه ها اینکه وقتی اونا رو شستی میریزی داخل فلاسک چایی روش اب جوش میریزی درشو میبندی

یک ساعت بعد بیای میبینی نیمه پخته شدن😍 مثلا گندما قشنگ شکفته شده بودن عکسشو براتون میفرستم

حالا گندما رو با ده برابر اب یعنی ده لیوان اب میریزی تو قابلمه با کمی روغن حسابی پخته بشه و کامل شکفته

بعد باید لهشون کنیم حسابی من با گوشتکوب برقی داخل همون قابلمه اصلی کردم اما میشه با مخلوط کن و غذا سازم این کارو کرد قشنگ میکس میکنیم برمیگردونیم تو قابلمه اینجا برای اینکه مزه ش قوی تر بشه یدونه از این عصاره کوچولو خشکا هست گالینابلانکا میگن بعضیا از اونا میریزی اگه نخواستی از اون عصاره ها استفاده کنی باید کمی نمک بزنی به جاش چون حلیم حتی با شکرم بخوری باید توش نمک ریخته بشه یکم

بعد گوشتای ریش ریشو میریزی و هم میزنی دیگه یکم هم زدی آماده س 😍