2777
2789
عنوان

سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین مرحلش گرفتن شماره شبا و حساب کارتت و کد شعبه بانکی که توش حساب باز کردیه. [ بعد تو سامانه سجام ...

🙄 کدوم بهتره

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
اولین مرحلش گرفتن شماره شبا و حساب کارتت و کد شعبه بانکی که توش حساب باز کردیه. [ بعد تو سامانه سجام ...

اگه نخوایم بفروشیمم نباید کاری کرد درسته!؟

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  

شوهرم گفت یعنی خودت بتونی سهام بخری با پولش سودش و خودت برداری پول سهام رو نمیدن بهمون

بازم نمیدونم همینطوره یا نه

خدا میدونه

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!
هیچکی نمیدونه اصلا توضیحی ندادن فقط گفتن هر کی میخواد آزاد کنه هر کی نه بذار باشه

اگر قبلاً ثبت نام کردی . و سهام داری . دولت گفته میتونی وارد بورسش کنی و از دولت جدا کنی و خودت مدیریتش کنی . یا اینکه دست خود دولت باشه همون سالیانه بهت صد و خورده بده .

ارزش سهام هرکس فرق می‌کنه مثلا برای شوهرم پونصد تومنه که پنج میلیون ارزش داره . اونایی که یک میلیون هست یازده میلیون ارزش داره .

حالا اگر میخوای خودت مدیریتش کنی خوب سودت هست که باید بری کد بورسی بگیری .

کاربر قدیمی هستم.   
اره نگهداری کن تو کارگزاریت

بلد یعنی که میگن زمانو اینا داره

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
اگر قبلاً ثبت نام کردی . و سهام داری . دولت گفته میتونی وارد بورسش کنی و از دولت جدا کنی و خودت مدیر ...

خب چجوری ما که با بورس زیاد آشنایی نداریم چکار کنیم

با آزادش کنیم میتوتبم اصلا کاری‌ نداشته باشیم و بعد سود سالانش رو بر گیریم

اگر قبلاً ثبت نام کردی . و سهام داری . دولت گفته میتونی وارد بورسش کنی و از دولت جدا کنی و خودت مدیر ...

از کجا بدونم مال من چقدر؟

من راستش چنسال پیش بابام ثبت نامم کرده بود خودم میرفتم سیستم میگف شماره شبا نداری فلان چن روز پیش خودم رفتم تو سیستم شماره شبامو ثبت کردم تایید شد 

الان من اگه بخوام بفروشم باید چکار کنم

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792