2777
2789
عنوان

تصمیمو گرفتم با خواستگاره فلجم ازدواج میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 13770 بازدید | 270 پست
اگه کوچکترین ترحمی نسبت بهش داری این کار رو نکن چون هم به خودت ظلم میکنی و هم به اون  ولی اگه ...

اول عاشقش نبودم اما وقتی کاراشو دیدم مهربونیشو دیدم گفتم فقط ملاک راه رفتن نیس بجاش تو زندگیم آرامش دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن سالتهچن سالشه؟

منم‌ی‌برادر شوهر فلج دارم ک الان حدودا۳۷اینا هش مجرده هنوز میگه از وقتی دوسالش بود‌ی‌دفعه اینجوری میشه مامانم‌میگه ازبس خوشگله بود‌چشمش زدن الانم‌خیلی خوشگله 😔😔ولخیلیم‌محترمه وبا فرهنگه ضع مالیشم خوبه ولی دخترای سن بالا عشقلشون رفته تو‌چشمشون قبول نمیکنن خاک‌بر سرا اگ‌بدونن چجور ادمیه براش دس پا میشکنن

قطعا شرایط زندگیت سخت تر از بقیه خواهد بود اما اینکه میگی مثل فرشته هاس از بس خوبه چیزیه که خیلی از مردای سالم از لحاظ جسمی اینقدر خوب نیستن و زندگی رو برات جهنم میکنن...خدا رو شکر اخلاقش که باب میلته...علاقه هم که بهش داری...وضع مالیشونم که خوبه...من نکته منفی توی این ازدواج نمیبینم...ان شالله که خوشبخت بشین😊❤

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

خوب کاری میکنی پول رو روی مرده بزاری زنده میشه این بنده خدا که فقط فلج شده پشیمونم نمیشی چون دوستش داری تازه با پولی هم که داره نیاز نیست ماراشو خودت به تنهایی بکنی یه پرستار میگیری راحت 

اخلاق مهمه و همون پول 

اگ پول نداش چی بازم جوابت مثبت بود

احتمالا بیشتر حمایت مالی میشن از طرف خانوادشون تا خودشون منبع درامد داشته باشن 

هراتفاقی تو زندگی ممکنه شاید مجبور شی خودت کار کنی 

میخوای تا آخر عمرت پرستار بشی ازدواج با احساسات و بی عقلی کار شاقی نیست الان فکر میکنی قهرمانی دوماه ...

پرستار داره منم همین فکرو میکردم گفتم آخرم همه میگن برا پولش ازدواج کرد امااا قشنگ فکرامو کردم

براچی

برا اینکه فردا پس فردا حسرت همه چی به دلت میمونه. حسرت یه پیاده روی دونفره یه رقصیدن تو عروسی با شوهرت یه خرید با شوهرت. حتی رابطه. توی فامیل و آشنا ممکنه خجالت بکشیو نخوای کسی ببیندتون. رانندگی شوهرت . حمایت شوهرت ازت . کلا زندگی و سختیاش همش روی دوش تو میفته و شوهرت نمیتونه کاری برات بکنه ببین میتونی کنار بیای؟؟؟