ما یه مدت باهم دوست بودیم حدود ۱۰ ساله پیش تویه تصادف تا کمر فلج شده خیلییی آدمه خوبیه یعنی اینه فرشته هاس وضع مالیشون عالیه خیلی خوبه قبلا گفتم قبلا خیلی شک داشتم حتی دلم میخواست باهم آشنا نشده بودیم که دلشو نشکنم تصمیمو گرفتم زنگ میزنم بهش میگم بیان
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قطعا شرایط زندگیت سخت تر از بقیه خواهد بود اما اینکه میگی مثل فرشته هاس از بس خوبه چیزیه که خیلی از مردای سالم از لحاظ جسمی اینقدر خوب نیستن و زندگی رو برات جهنم میکنن...خدا رو شکر اخلاقش که باب میلته...علاقه هم که بهش داری...وضع مالیشونم که خوبه...من نکته منفی توی این ازدواج نمیبینم...ان شالله که خوشبخت بشین😊❤
خوب کاری میکنی پول رو روی مرده بزاری زنده میشه این بنده خدا که فقط فلج شده پشیمونم نمیشی چون دوستش داری تازه با پولی هم که داره نیاز نیست ماراشو خودت به تنهایی بکنی یه پرستار میگیری راحت
برا اینکه فردا پس فردا حسرت همه چی به دلت میمونه. حسرت یه پیاده روی دونفره یه رقصیدن تو عروسی با شوهرت یه خرید با شوهرت. حتی رابطه. توی فامیل و آشنا ممکنه خجالت بکشیو نخوای کسی ببیندتون. رانندگی شوهرت . حمایت شوهرت ازت . کلا زندگی و سختیاش همش روی دوش تو میفته و شوهرت نمیتونه کاری برات بکنه ببین میتونی کنار بیای؟؟؟