دو روز دیگه باید پریود بشم از دیروز همش حس میکنم الانه ک پریود شم دل درد پریودی دارم خیلی بی حال و بیحوصله شدم علائم بارداری هم ندارم یعنی این ماه هم خبری از نی نی نیست؟ 😔😔💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من چهارماهه اقدامم هنوز پریود نشدم خیلی ضعف وبی حالی دارم نوک سینه ام هم حساس شده💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خیلی این علائم رو داشتم. دکتر گفت اگه پریود زیاد نشه ممکنه حاملگی باشه.
هنوز پریود نشدم پروژسترون میخوردم الان 4شبه تموم شده هنوز خبری نیست قبلا سه شب ک نمیخوردم پریود میشدم نمیدونم امیدوارباشم یان💎
واس من تو سینه هیچ احساسی ندارم سوزش دارم و دردم یکم مداوم شده میدونم پریود میشم
انشالله ک نمیشی وحامله ای💎