2777
2789
عنوان

بهاره رهنما شلاق😦

| مشاهده متن کامل بحث + 7284 بازدید | 68 پست
الان این حرف شما هم عزیزمـ تهمتـ ه ، چون شما یقین نداری ایشون از جایی خط میگیره یا نه پس حرف شما بدو ...

اولین توهین رو سیروان کرده بعد ژوله باحترام جوابشو داده پیج ژوله رو بستن بهاره در واکنش به بستن پیج ژوله اوده توییت زده خب الان مشخصه از جایی خط میگیره یا خداقل طرفداراش کیان 

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
ندیرن اون فیلمو؟؟ افسر راهنمایی رانندگی بود پیرمرده موهاش سفید بود خیلی اعصابم سر اون ماجرا بهم ریخت

نه ندیدم من 

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄من دوسش داشتم همه ده بار تاپیک خیانت و جاری و خواهر شوهر و شوهر میزنن من کسیو ندارم بهم خیانت کنه ...

کلی گفتم کاری به شما ندارم ولی در کل از بازگرا و این سلبریتی ها خوشم نمیاد 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
کلی گفتم کاری به شما ندارم ولی در کل از بازگرا و این سلبریتی ها خوشم نمیاد 

کلی خب منم الان که بقیه دارن میحرفن به این نتیجه رسیدم از حرفاشون و فهمیدم چرا یه عده از سلبا خوششون نمیاد 

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
اولین توهین رو سیروان کرده بعد ژوله باحترام جوابشو داده پیج ژوله رو بستن بهاره در واکنش به بستن پیج ...

نـ ه اصلا مشخـص نیست شما حرف بهاره رهنما رو تکرار میکنین بی سند و مدرک و اعتبـار √ 

تهمت نزنیم#  

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد