2777
2789
عنوان

خانما کسی تعبیر خواب میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خواب اگه ببینی کسی میزنتت یا باهات دعوا میکنه برعکسه یعنی بنفعت کاری کرده یا میخواد بکنه بزن تو گ ...

ن اصلا خواب نمیبینم ک کسی منو میزنه.... همش من حالت تدافعی و دعوا دارم .. احساس خشم خیلی زیااااااااااااد و حمله ب طرفم 

آره .چون دیگه بهشون فک نمیکنم تو خواب باهاشون دعوا میکردم کتک کاری گریه‌.با گریه بلند میشم.خواهرشوهر ...

حتما اذیتت کردن و نتونستی اونجوری ک دلت میخواد تلافیشو سرشون در بیاری....

باید چیکار کنم؟ شما دازد ارامبخش استفاده کردین؟

فلوكستين ١٠از داروخانه بگير و شبا يه دونه بخور 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
حتما اذیتت کردن و نتونستی اونجوری ک دلت میخواد تلافیشو سرشون در بیاری....

دقیقا همین طور بود.جدامون کردن و کاری از دستم برنیومد تو خواب گریه میکردم و به خواهرشوهرم میگفتم خدا به سرت بیاره. به شوهرش میگفتم خودتون بچه دارید چطور تونستید مارو از هم جدا کنید مکالمات طولانی با گریه با مادر شوهرم داشتم..یهو از خواب می پریدم نصف شبی و گریه و نفرینشون میکردم واقعا زمان چقد چیز خوبیه خدارو شکر که گذشت که تموم شد اون روزا چه زجر و دردی کشیدم.خوشحالم برا من تموم شد ولی منتظرم اونا جواب پس بدن و حالا نوبت اوناس زجر بکشن

ضد افسردگی و ارامبخشه ن؟

يه داروي ارامبخش بي خطر و كاملا امن برا درمان استرس اين جور موارده

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
اونجور خوابها هميشه يه پيامي ميدن كه اون پيام بين خوابهاي جورباجور تكرار ميشه.ايشون خواب دعوا و كشمك ...

من‌ ده سال پیش یه خواب رو میدیدم اینکه دیوارهای خونه قبلیمون ترک بر میداره و از لا به لاش برگه ورقه بسته شده میاد زیر دیوار پررر بود برجستگی های زیاد مثل پوست پر از جوش از سقف دیوار شبح سیاه اویزون بود مادر بزرگم پارچه خونی نشونم میداد و‌یه اسمی رو تکرار میکرد مدام میگفت نجسی خونی ، طلسم ، دعا ، من بیست سالم بودم از خواب با جیغ بیدار میشدم طوری که دیگه منو تنها نمیذاشتن بخوابم 

دیوار خراب متروکه‌، اجر ، چیزایی که اصن نمیدونستم چی ان‌، زنان قد بلند با چادر مشکی و پای دراز دورتادور خونه میرقصیدن‌، اه ، تا مدت ها ادامه داشت تا چند سال 😶باورتون میشه ، 

من اصن نمیدونستم دعا چیه طلسم چیه جن چیه ، اعتقادی نداشتم 

تا اینکه پنج سال قبل صاحب خونه ای که اوون خونه رو ما از خریده بود گفت از لابلای کابینت ها موقع تعویض و از تو لوله بخاری انواع اقسام دعا پیدا کرده بوده 

و اوون اسم هم که مادربزرگم تو خواب میگفت ، هووی عمم بود 😶 که با زن عموی مادرم دست به یکی کرده بودن و برامون ازین کارا میکردن و یه شرایطی پیش اومد اعتراف کردن😵😵😷😷😷😷 

دیگه خونه بعدیمونم عوض کردیم و کلا قطع ارتباط کردیم😇 هنوزم برام‌دردناکه اوون خواب 😔😔😔