2777
2789
پس چه گزینه ای رو بزنیم واسه فروش کل سهاممون

مستقیم..به شرطی که بلدباشی توی بووورس بتونی بفروشیش

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت سوود؟؟یاپول خودت سهام رومیگی؟؟؟

جفتشو اگه میتونی توضیح بده گل

هم سود،هم خود سهام

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟

اهان ممنون 

پس با فریب ماها یجورایی هُلمون میدن سمت بورس اجباری

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

شما خرید و فروش بلدی؟انجام دادی تاحالا

خیلی دوس دارم یاد بگیرم

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟

بعد من نفهمیدم جریان اینکه اگه پول۵۰۰ تومن بوده میشه ۵ تومن مثلا اگه ما بخایم برداشت کنیم ۵۰۰ میاد دستمون یا ۵ تومن

جفتشو اگه میتونی توضیح بده گل هم سود،هم خود سهام

ببین گلم سوود سهام غیرمستقیم ...یعنی سهامت دست دولت وشرکتامیفته ..واوناباسهام شماتوی بورس کارمیکنن سودشومیدن....وشماحق فروش دخالت نداری.....

توروش مسقیم اگرانتخاب کردی سهام دست خودت میفته میتونی توهمون بورس یدفعه بفروشیش یااینکه باهاش توی بووورس کارکنی سرمایه گزاری کنی ازش سوددربیاری

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
بعد من نفهمیدم جریان اینکه اگه پول۵۰۰ تومن بوده میشه ۵ تومن مثلا اگه ما بخایم برداشت کنیم ۵۰۰ میاد د ...

نوشتم گلم بالابادقت بخون چراا500تومن شده 5میلیون...خیرسهام شمااا5میلیون هس باتوجه به تورم امروزی از500به 5میلیون تغیرکرده

ببین گلم سوود سهام غیرمستقیم ...یعنی سهامت دست دولت وشرکتامیفته ..واوناباسهام شماتوی بورس کارمیکنن س ...

منکه ن بلدم نه وقتشو دارم اگه بشه برداشتش کنم خیلی خوب میشه

نوشتم گلم بالابادقت بخون چراا500تومن شده 5میلیون...خیرسهام شمااا5میلیون هس باتوجه به تورم امروزی از5 ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

تاپیک دوستمون رو شلوغش نکنم

اهان ممنون  پس با فریب ماها یجورایی هُلمون میدن سمت بورس اجباری

دفیقامردم گزاشتن توآمپااااس😐👌

منکه ن بلدم نه وقتشو دارم اگه بشه برداشتش کنم خیلی خوب میشه

آره برین یدفعه بفروشین....ولی من به شخصه خودم آزادکردم ولی فعلاقصد فروش ندارم میزارسال های بعدمطمنم ارزشش بیشترازاین میشه بعدمیرم توبورس میفروشم

دفیقامردم گزاشتن توآمپااااس😐👌

عزیزم ی سوال ؟ 

اگر ما بریم تو بورس وبلد نباشیم و بنوعی متضرر بشیم اصل سرمایمون سوخت میکنه؟ یعنی یهو هیچی میشه صفرررررر؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....