من چند سالی هست اکثرا خواب جن میبینم چندین سال پیش هر هفت شب خواب میدیدم دارم از جنا فرار میکنم تا با قرآن گذاشتن تموم شد الان هر چنر وقت بازم خواب میبینم اما چند ماه پیش یه خاب واضح و خیلی وحشتنااااک دیدم که هنوزم بهش فکر میکنم میترسم کسی هست تجربه نزدیک به من داشته باشه آیا؟؟
تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.
چند سال پیش خونه مادر جونم بودم با دختر داییم شب خابیدیم تو خواب عمیق احساس کردم یه چیزی مثل عنکبوت بزرگ داره رو گردنم راه میره هرکار میکردم نمیتونستم خودمو تکدن بدم بعد تو همون لحظه دیدم یه جایی هستم که فقط پاهارو میبینم و یه صدایی اومد که میگفت ما جنیم یهو از ترس چشامو باز کردم دیدم دختر دایی و مادر جونم بالا سرمن و میگفتن یهو جیغ زدی جریانو که گفتم دختر داییم گفت بیا جا به جا بشیم اومد جلی من من رفتم تو رختخاب اون از ترس خوابم نمیبرد بعد چهل دقیقه یا بیشتر تو خواب ناله میکرد آرزو دارن اذیتم میکنن آرزو کمکم کن بیدارش که کردم از ترس دیگه نخابید
تا اینجای زندگیم هرچی از خدا خواستم بهم داده نه اینکه آدم خوبی باشم ها اصلااااا....ولی خدای خیلی خوبی دارم که خیلی خیلیییی عاشقشم.