2777
2789

یا_الله#  

یازهرا#  

#یا_تشنه_لبان_دشت_کربلا‍  🌹  

یا_ضامن_آهو💚#

ای_عزیزان_خدا#  

یا_ابوالفضل_العباس#  

🌹بیاید خاص و ویژه واسه شفا بیمارا،ظهور و سلامتی امام زمان،حاجت روایی مسلمونا دعا کنیم و آرامش و خوشبختی 🌹🌹حتما گره از کار ما هم باز میشه ❤❤❤❤ 

سلام

التماس دعا خیلی خیلی زیاد😔😢🙏😭😭

دعا کنید همه و همه صاحب خونه بشن به حق صاحب الزّمان 

@گارفیلد*   ❤❤

🌷🌷🌷🌷🌷مخصوصا برای بیماران کرونا🌷🌷🌷🌷

التماس دعا اجرتون با خدا و عزیزانش و قرآن حکیم

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

یاالله#  

یاحسین#    

ای_عزیزان_خدا#  

یاقرآن‌کریم#  

@rahaa98   ‍ 👉🏻

@joliedame         👉🏻 

@mahbobbanoo          👉🏻

@roshana1997          👉🏻

@roshana98    

و همه نی نی سایتی های مد نظر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا برامن هم دعا کنید بچم سقط نشه اسم حدیت بادتون نره

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

انشالله حاجت روابشیم همگی و‌خدای مهربون برامون‌معجزه کنه الهی آمین

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
تورو خدا برامن هم دعا کنید بچم سقط نشه اسم حدیت بادتون نره

مامان باردار التماس دعا😢

سر زایمان یادت نره دعام کنی😭

تروخدا برامادرم منم دعا کنید بیماری نوروپاتی داره و حرکتش دچار اختلال شدید شده 😢

چشم حتما❤

از دل شکسته التماس دعا 😔❤

مامان باردار التماس دعا😢 سر زایمان یادت نره دعام کنی😭

برام دعا کنید بادتون نره

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
یاالله#   یاحسین#      ای_عزیزان_خدا#   یاقرآن‌کریم#   ...

میشه ازین به بعد اسم منم اضافه کنید.بخدا تو دلم غم دارم.انگار که تازه داغ مادر جوانم رو دیده باشم.خدا آدمای بد رو لعنتشون کنه که من به ابن حال وروز انداختن وبیمارم کردن.

این قسمت شهداشو من درک نمی کنم. فکر نمیکنم همه ی شهدا لایق شفاعت و... باشن. اخه می شناسم ادمایی رو که اصلا ادمایی خوبی نبودن و شهید شدن. مثلا اقاهه برای لج دراوردن مادرش، قلبشو میشکنه و میره جبهه، از قضا اونجا میمیره، الان قطعه ی شهدا دفنه و..