2777
2789
عنوان

آیلتس

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست
من میخوام استارت بزنم و یک بچه خیلی کوچیک دارم کا بیمارم هست واقعا سخته برنامه ریری خواستم ببینم اص ...

عزیزم اگه تصمیم بگیری واقعاً سخت نیست حتماً موفق میشی منم دخترم 4سالشه تازه شروع کردم ولی واقعاً خیلی خوب پیش میرم هر روز بیشتر علاقه پیدا میکنم 

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما آیلتس دارید؟

من سطح زبانم ادونس هستش ولی ایلتس دنبالش نرفتم چون هم خیلی گرونه هم به کارم نمیاد چون همینطور که بهت گفتم ایلتس تکنیکیه گذشته از سطح زبان باید اونارو هم بلد باشی 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
۱۰ سال؟ واقعا انقدر زمان میبره؟ 

اگه خوب یادبگیری و کلاس از اوله اول و صفر شروع کنی بله اما اگه نه صرفا میخوای یه چیزی یادبگیری و زود یادبگیری فشرده میزارن بعضی کلاس زبانا من به شخصه نمیپسندم 

تویی ک بلدی و صفره صفر نیستی شاید کمتر بشه چندسال

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪
عزیزم اگه تصمیم بگیری واقعاً سخت نیست حتماً موفق میشی منم دخترم 4سالشه تازه شروع کردم ولی واقعاً خیل ...

از چه منابعی استفاده میکنید؟ روزی چند ساعت میخونبد؟

از چه منابعی استفاده میکنید؟ روزی چند ساعت میخونبد؟

من معلم مجازی دارم بیشتر گرامر تدریس میکنه در روز دو یا سه ساعت یا بیشتر میخونم

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))