2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شده،،، یعنی تو دلی دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست

مبارکه 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

مبارکت باشه عزیزدلم من صبح فهمیدم دارم بعدازظهرش رفتم آزمایش خون دادم😍😍

اینم همون بی بی چک بعد از یه ساعت

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مـــــــبــــــارکه بسلامتی 

بعد کلی گریه ابن خبر خوشحالم کرد.😊😊😊😊

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

نمیدونم خوشحالم یا ناراحت

تو این وضع کرونا  

یه خوشحاله غمگین طور هستم

فردا برم آزمایش بدم؟ 

سحری نخورم؟ 

باید ناشتا باشم؟ 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
اینم همون بی بی چک بعد از یه ساعت

صدرصد مثبته عزیزم انشالا صحیح و سالم بغلش کنی

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
نمیدونم خوشحالم یا ناراحت تو این وضع کرونا   یه خوشحاله غمگین طور هستم فردا برم آزمایش بد ...

مبارکه 

فردا برو إزمایش ربطی نداره به ناشتایی 

خیلی مراقب باش وسیله سنگین بلند نکن نزدیکی نداشته باش تا دکتر اجازه بده

زیاد پله بالا پایین نکن 

من نی نیم دیروز افتاد امروز رفتم سونو واژینال گفت رحمت پاکسازی شده با این که رحمت مشکلی نداره   

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

فولیک اسید هم میخوردی؟؟ادامه بده ب خوردنش

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
میشه از علائمت بگی؟ من ۵روز مونده ب پری زیر دلم دردمیکنه کمرمم گاهی دردمیگیره مث پری. ترشح ندارم ...

باور کن من دفعه اوله که بی بی چکم مثبت میشه.. 

زیر دلم درد میگیره 

مثل قبل از پریودی که درد زیر شکم داشتم 

زودرنج هم شدم و زود گریه ام میگیره

که فکر کنم شاید برای دوران قرنطینه باشه 

فولیک اسید هم میخوردی؟؟ادامه بده ب خوردنش

دکتر رفته بودم 

بهم داده بود بخورم 

روزی سه تا 

دکتر رفته بودم  بهم داده بود بخورم  روزی سه تا

روزی ۳تاااا؟؟؟😑😑😑فولیک ۱؟؟؟وای مگه میشه روزی یدونس ک🤔

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

روزه میگیرم 

و سحر میخوردم معده درد میشدم 

در واقع روزه بدون سحر میگرفتم.. 

نمیدونستم که 

بعد اینکه واسه تیروئيد هم قرص میخوردم

قرص اهن هم دکترم داد بخورم 

روزی سه تا

روزی ۳تاااا؟؟؟😑😑😑فولیک ۱؟؟؟وای مگه میشه روزی یدونس ک🤔