2777
2789
عنوان

تجربه در مورد مام زیربغل

2066 بازدید | 13 پست

سلام روز همگی بخیر

عرق بدن به تنهایی دارای بوی ناخوشایند نیست ، فعالیت های باکتری های روی پوست ما هستش که این بوی ناخوشایند رو ایجاد میکند. اگر از مام برای خوشبو شدن زیربغل استفاده میکنید باید حتما دقت کنید که :

۱ - فاقد آلومینیوم و ترکیبات شیمیایی مضر باشه ، چون آلومینیوم به شدت سرطان زاست.

۲ - ارگانیک و گیاهی باشه 

۳ - و از همه مهم تر اینکه ضد تعریق نباشه. این نکته خیلی مهمه  چون خود تعریق باعث دفع سموم از بدن میشه و وقتی شما از تعریق جلوگیری میکنید در واقع ضرر بزرگی به بدنتون میزنید .

من خودم به این مسئله حساسیت داشتم و بعد مشورت با دکتر محصول طلسم رو انتخاب کردم که در همه داروخانه ها موجوده .

ویژگی هاشو تو پست بعدی توضیح میدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزززززاااااارشششش

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

طلسم حالت کرمی شکل داره و برای هر زیر بغل به اندازه یک عدس از محصول کفایت میکنه چون غلظت خوبی داره بعد از حمام میتونید ازش استفاده کنید و بعد از ماساژ ، جذب میشه و رد سفیدی روی لباس باقی نمیذاره.

ازین حمام تا حمام بعد حتی اگر چند روز باشه ، نیاز به تکرار نداره

اصلا حتی یک درصد بوی عرقتون رو نه خودتون نه دیگران حس نمیکنن

من که راضی بودم و دوست داشتم تجربه ام رو باهاتون شریک بشم

طلسم حالت کرمی شکل داره و برای هر زیر بغل به اندازه یک عدس از محصول کفایت میکنه چون غلظت خوبی داره ب ...

تحصیلدار شرکت طلسم برای من یه دونه اش رو هدیه آورد و واقعاااا افتضاح بود.

هیچ تاثیری نداشت.

برای یه همکار دیگه هم واسه ریزش مو یه چیزی آورده بود که اونم بی تاثیر بود

تحصیلدار شرکت طلسم برای من یه دونه اش رو هدیه آورد و واقعاااا افتضاح بود. هیچ تاثیری نداشت. برای ی ...

واقعااااااا؟ 

من به میشنهاد دکترم استفاده کردم تو این دو سال هیچ مسکلی نداشتم بابت تعریق

طلسم مگه محصولات مو هم داره؟ من فقط ازین محصولش استفاده کردم

طلسم حالت کرمی شکل داره و برای هر زیر بغل به اندازه یک عدس از محصول کفایت میکنه چون غلظت خوبی داره ب ...

من برند فوراورلیوینگ امریکارو توصیه میکنم.آلومینیوم نداره.کاملا ارگانیکه .و یه سال هم دوام میاره.زیربغل رو هم روشن میکنه

من برند فوراورلیوینگ امریکارو توصیه میکنم.آلومینیوم نداره.کاملا ارگانیکه .و یه سال هم دوام میاره.زیر ...

سلام عزیزدلم ممنون که تجربه ات رو گفتی حتما امتحان میکنم. تو داروخانه راحت پیدا میشه؟