2777
2789
عنوان

حیف این دو تا دختر خوشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 30 پست
حالا کلی ها میرن  نذر و نیاز

اای خدا

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خب مامانش کار درستی کرد،با این ویروس نبایدبچه ها از کسی چیزی بگیرن،...ولی با بقیش مخالفم

با پشت جارو جوری زده پشتش که شکلات پریده گلوش کار خوبی کرده؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مامانش کار درستی کرد،با این ویروس نبایدبچه ها از کسی چیزی بگیرن،...ولی با بقیش مخالفم

قضیه قبل کرونا بوده

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
مادره بدبخت از حرص شوهر عوضیش بچه‌ها رو میزنه

اونا بابا درس ندارن این باید نگهدارشون باشه اینم.... 

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
واي دقيييييقا😭😭😭😭😭عين مني مرگمه ميميرم

بخدا الان نمیتونم خودمو کنترل کنم 

الهی بمیرم براش شیرینی دوست داشته خوشحال بوده😭😭😭😭😭😭😭

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

یا ابلفض

نمیدونم!ولی ادمی زاد هرچقدرم از کسی نفرت داشته باشه نباید سر بقیه خالی کنه...اونم بچه کوچیک  

بقول ننه بزرگم:خدا از عمره بنده نادونش بگیره به عقلش اضافه کنه

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
😭خدایا چرا به هرکس بچه میدی

😭😭😭

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
واي دقيييييقا😭😭😭😭😭عين مني مرگمه ميميرم

ما ک غریبه ای دلمون ریش میشه من نمیدونم مادرش چ دلی دارع

وایی الهی بمیرم  وایی قلبم گرفت  هیچی برای من دردناکتر ازاین نیست که بچه باخوراکی تو دست ...

خیلی گناه داره دلم کباب شد براشون😥

😭خدایا چرا به هرکس بچه میدی

دقیقا حیف نعمت ،کار یروزش نیس مث اینک عادت داره

بخدا الان نمیتونم خودمو کنترل کنم  الهی بمیرم براش شیرینی دوست داشته خوشحال بوده😭😭😭😭😭😭😭

😣بی رحم