2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس من خیلی قشنگ شده بودم تو بارداریم کاش تموم نمیشد خخخخ همچین پوستم ساف و سفید خودمم توپول شده ب ...

بچت چی بود؟

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
مرسی عزیزم

فدات

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
چــــرا؟؟

قول داده بود وام جور کنه برامون زد زیرش بعد به بدترین شکل ! اصلا معذرت خواهی ام نکرد ! انگار نه انگار حساب کرده بودیم روش ما . 

این شروع گریه ام بود از دیشب ، حالا هرچی میشه مثلا دستم سوخت یذذذذره یا ماشین ظرف شویی یکم آب داد باید قطعش عوض شه یعنی مثثثث ابر بهار اشکام ناخواسته میاد نمیدونم چم شده انگار پر ام 😐

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️