2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سرعت  بالا ربطی به پراید مزدا تری نداره سه شب قبل یه اشنامون با ماشین تویوتا خارجی تصادف کرد با یه ماشین دیگه هر دو در دم فوت شدن گتاسفانه

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
متاسفانه من خودم از نزدیک بارها دیدم ☹

من ندیدم ولی تصورش حالمو بد میکنه. فکر کن یه عده مجبورن و قدرت خرید چیز دیگه ای رو هم ندارن و اینجوری به فنا میرن. به نظرم خودرو ساز و دولت و هرکی باعث و بانیشه د ستشون به خون این همه آدم آلودس.  

البته اشتباه گفتم خون پاک این مظلوما رو دستای آلودشونه

من ندیدم ولی تصورش حالمو بد میکنه. فکر کن یه عده مجبورن و قدرت خرید چیز دیگه ای رو هم ندارن و اینجور ...

بد تر از این ادعا میکنن ما باید پراید رو ۱۰۰ تومن میفروختیم با شرایط فعلی ... و با منت ۸۰ فروش میزاریم

یه ذره ادم باشن به اندازه پولی دریافت میکنی امکانات بیشتر کن ماشین ۳۰ سال پیشو داری میفروشی حاجی

سرعت  بالا ربطی به پراید مزدا تری نداره سه شب قبل یه اشنامون با ماشین تویوتا خارجی تصادف کرد با ...

درسته بعضی تصادفا فرقی نداره با چه ماشینی باشه ولی استحکام بدنه و ایمنی ماشین تا حدود زیادی تاثیر داره‌. تصادفایی با پراید منجر به مرگ دلخراش میشن که قاعدتا باید فوقش به شکستگی منجر میشد

بد تر از این ادعا میکنن ما باید پراید رو ۱۰۰ تومن میفروختیم با شرایط فعلی ... و با منت ۸۰ فروش میزار ...

یعنی واسه دوچرخه یه کالسکه ببندی واسه سرنشین و سایه بون بزنی امنیتش بیشتره. اقتصادی ترم هست 

سرعت  بالا ربطی به پراید مزدا تری نداره سه شب قبل یه اشنامون با ماشین تویوتا خارجی تصادف کرد با ...

یه جاهایی یه سری تصادفات واقعا ماشین تاثیر گذاره یه فیلم یه دقیقه بود بهتون نشون میدادم که تو اون فیلم تاثیر ماشبن بر تصادفات خیلی دقیق به چشم میومد

یه جاهایی یه سری تصادفات واقعا ماشین تاثیر گذاره یه فیلم یه دقیقه بود بهتون نشون میدادم که تو اون فی ...

صد در صد اگه ترمزش درست درمون بود در این حد فرو نمیرفت 😀

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.