2777
2789
عنوان

خانومای اقتصادی بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 25 پست

من بودم نگه میداشتم باز جمع میکردم یه ربع سکه میگرفتم صلا اجرت و اینا زیاد ازش کم میکنن ولی سکه ن.بعدم طلا الان خیلی گرونه ها زنجیر فک نکنم بشه دوستم رفته بود یه انگشتر بگیره میگفت ۲ملیون داشتم یه انگشتر خوب نشد

مگه با ی تومن چیزی میدن آخه؟؟؟؟؟

ی پلاک کوچولو شاید بشه نمیدونم والا

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم نگه میداشتم باز جمع میکردم یه ربع سکه میگرفتم صلا اجرت و اینا زیاد ازش کم میکنن ولی سکه ن.بع ...

اره اونم میشه اما تو این شرایط نمیشه پول و نگه داشت چاله ها زیاده خاهر اگه نخری الکی خرج میشه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
اره اونم میشه اما تو این شرایط نمیشه پول و نگه داشت چاله ها زیاده خاهر اگه نخری الکی خرج میشه

پس خوش بگذرون باهاش با هر چی ک شاد میشی به نظرم اگه لباس و اینا شادت میکه و تو روحیه تاثیر میذاره لباس بخر ارزش روحیه خوب و شاد کمتر از اون طلاهه نیس

پس خوش بگذرون باهاش با هر چی ک شاد میشی به نظرم اگه لباس و اینا شادت میکه و تو روحیه تاثیر میذاره لب ...

فک کن لباس زنها رو شاد نکنه😅😅

[QUOTE=135036879]خیلی گرون شدلامصب ولی من عاشق طلام توهم اینجوری هستی [/QUطلا دوست دارم النگو زیاد دوست ندارم جیلینگ جیلینگ میکنه😂