2777
2789
می خواستم از خرداد شروع کنم که تا مهر ماه یاد گرفته باشه ...یعنی زوده و نجس کاری داره ؟

من 18 ماهگی گرفتم ولی تجربه نشون داده 2 سال و 4 ماه زودتر یاد میگیره کثیف کاریش کمتره.. البته 2 سال و 2 ماه تا 2 سال و 4 ماه خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری هجده ماهگی گرفتی ؟ مگه میشه ؟  میشه توضیح بدی لطفا

18 ماهش شد خودش دوست نداشت پوشک کنم بعد پوشک نکردم هر نیم ساعت می‌بردم دستشویی البته یه بارم جلوش جیش کردم تا بفهمه... وقتی جیش می‌کرد تو دستشویی براش دست میزدم میگفتم جیش جیش.... هربار که ببری میفهمی که چندساعت 1 بار جیش میکنه... و براش جایزه تعیین کردم گفتم اگه جیش داشتی بگی بهت برچسب میدم بچسبونی به دستشویی مثلا... ولی پی پی یکم طول کشید. شورت آموزشی هم خوبه حداقل نمیزاره اگه یه بار جیش کرد بریزه رو فرش یا پی پی کرد

می خواستم از خرداد شروع کنم که تا مهر ماه یاد گرفته باشه ...یعنی زوده و نجس کاری داره ؟

عزیزم نمیدونم بدنت چقدر توانایی داره.

اما من چون حساس بودم نذاشتم ذره ای جایی نجس بشه‌

یک فته هر ۵ تا ۱۰ دقه میبردمش جیش،،بدون اینکه بپرسم یا بگه.

از هفته بعد دیگه خودش گفت.البته اینم بگم از یکسالگی کلا شبا خشک بود ینی تاحالا جاشوخیس نکرده.واینکه زیادم سخت نیس

وهربچه ای متفاوته.

موفق باشی

عزیزم نمیدونم بدنت چقدر توانایی داره. اما من چون حساس بودم نذاشتم ذره ای جایی نجس بشه‌ یک فته هر ۵ ...

وای خوش به حالت..منم بعد ماه رمضان امتحان می کنم ...البته پوشک پسر من صبح ها خيسه ها ...

برای آزمون می خونی عزیزم؟

وای خوش به حالت..منم بعد ماه رمضان امتحان می کنم ...البته پوشک پسر من صبح ها خيسه ها ... برای آزمون ...

ولی اینم بگم دخترم تپلی بود ازون موقع زانو درد یخورده یادکارموند برام😉.چون سرپا میبردمش

وای نه.وقت نمیکنم ترجمه دارم. میگم امسال میگیرن حتما؟ بخونم بنظرت

حتما برگزار می شه حتما ...البته اگر شهر شما زبان بخواد ...زودترين حالت ممکن هم همون پاییزه ..ولی شک نکن که برگزار می شه