2777
2789
عنوان

ناباروری😕

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳ ساله منتظرم دفعه اولی که بهمون گفتن باید برید برای آی وی اف جفتمون همون جا خشکمون زد از ناراحتی تا چند ساعت باهم حتی حرفم نزدیم اما بعدش تصمیم گرفتیم و بلند شدیم ولی نشد حالا بعد سه سال تلاش و پیگیری هفته پیش دکتر بازم گفت که باید برید سراغ آی وی اف اما این دفعه ناراحت نشدیم  یجورایی سر شدیم دیگه،لطفا برای منم دعا کنید که آرزوهام با حکمت خدا همسو بشه.

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
تقویتش کن...مطمئن باش درست میشه فقد تقویتش کن.ازماصفره

یه دور سنتی یه دو سه دور شیمیایی تقویت کردیم دیگه اعصابم نمیکشه😐نخود و معجون و خرنوب... داروهم که زیاد ال کارنیتین اسپیمن کوکیوتن... اگر 0یز آسونی سراغ دارین بگید

منم ۳ ساله منتظرم دفعه اولی که بهمون گفتن باید برید برای آی وی اف جفتمون همون جا خشکمون زد از ناراحت ...

انشاالله همون میشه خشک زدن نداره Ivfهمونجاباید انجام میدادی میگم کاش بمامیگفتن ولی راهی نیس برامون.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
یه دور سنتی یه دو سه دور شیمیایی تقویت کردیم دیگه اعصابم نمیکشه😐نخود و معجون و خرنوب... داروهم که ز ...

همینارو سراغ داشتم عزیزم.گردنخل خرماروهم امتحان کن

انشاالله همون میشه خشک زدن نداره Ivfهمونجاباید انجام میدادی میگم کاش بمامیگفتن ولی راهی نیس برامون.

عزیزم من یک بار میکرو انجام دادم ولی نشد که بمونه واسمون.

عزیزم من یک بار میکرو انجام دادم ولی نشد که بمونه واسمون.

یه سوال میپرسم هم ازاسی هم ازشما انشاالله ک جواب بگیرین.ولی اگ اصلا جواب نگرفتین  وخودتون سالم باشین دراخرتصمیمتون چیه؟؟بدون بچه بودن روتحمل میکنید؟؟یا....

یه سوال میپرسم هم ازاسی هم ازشما انشاالله ک جواب بگیرین.ولی اگ اصلا جواب نگرفتین  وخودتون سالم ...

اول اینکه ما امیدمون به خداست و انشاءالله که تلاشمون نتیجه میده واصلا تاحالا به اونجاها فکر نکردیم و دوس نداریم که فکر کنیم چون فکر کردن به همچین پایانی عین ناامیدیه.خدا خودش گفته از من بخواه وناامید نباش از لطف من تا منم اجابت کنم تورو.همیشه باید به چیزای خوب فکر کرد ،ماکه سپردیم به خودش تا الانم تلاش کردیم وتاجایی که بتونیم تلاش میکنیم واینو میدونیم که اگه بااین همه تلاش ما تا آخرین لحظه اگه نشد شرمنده خودمون نیستیم چون ما تلاش کردیم ولی خدا نخواسته,اون موقع ازخودمون گله ای نداریم ونمیگیم ای کاش فلان کارو میکردیم شاید میشد.

جنگیدن توی این موضوع خیلی سخته امایه جاهایی باید وایسی وبه خودت بفهمونی که انسان ها همیشه وهم جا وبرای همه چی میجنگن وبه پیروزی فکرمیکنن نه شکست و اونیکه به شکست فکرمیکنه مطمئن باش ی جا پاش میلغزه.افتادن توی هر مسیری سخته وافتادن توی این مسیر هم سخته هم از لحاظ مالی هم از لحاظ روحی وهم از لحاظ جسمی پس باید خیلی قوی باشی کم کم همه چی برات عادی میشه ومیفهمی که فقط باید بجنگی و تلاش کنی.

چرا راهی نیست؟!