2777
2789
عنوان

کسایی که می خوان تپلی بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 73 پست
ما لاغرا باید طبعمون اصلاح بشه.چون صفراوی هستیم و حتی اگه چاقم بشی بدن تمایل داره ب سمت خشکی و لاغری ...

اره مشكل همينه 

منم صفراوي هستم .ققط يه سري ك رفتم دكتر تغذيه 

رژيمي ك دكتر تجويز كرد به اضافه داروو مكمل ك دكتر تجويز كرد قد ١٦٥ 

از ٤٤ كيلو شدم 

٥٤ كيلو 

....

بعد دوباره يه مشكلي برام پيش اومد استرس گرفتم 

و عذا نخوردم 

تو ١هفته 

٥كيلوشو از دست دادم 😢

بقيه ش هم كم كم 

الأتم

شدم ٤٨ 

كيلو

زير نظر دكتر سنتي هم الان هستم 

شما براي اصلاح مزاج چيكاراا ميكني ؟؟!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عجب یکیو دیدیم وزن نرمال خواست همه دنبال اضافه وزنن😕

اون وزن مانکنی خوب به هرکسی نمیاد ولو تو اون وزنم لاغر به نظر میاد واسه همین مثلا از وزن مانکنی یه کم تپلتر بشی قشنگتره اضافه وزن اما نیست 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

بچه هااااااا کسی نمیدونه بم بگه

با قد۱۶۴ و وزن۵۳ وزن ایده آلم چند میشه:(

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم
بچه هااااااا کسی نمیدونه بم بگه با قد۱۶۴ و وزن۵۳ وزن ایده آلم چند میشه:(

110 تا کمتر از قدت 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
اون وزن مانکنی خوب به هرکسی نمیاد ولو تو اون وزنم لاغر به نظر میاد واسه همین مثلا از وزن مانکنی یه ک ...

عزیزم وزنی که با قد نرمال باشه اصلا هم لاغر به نظر نمیاد بعدم وزن مانکنی چیه باید به فکر سلامتی باشیم بیشتر 

عزیزم وزنی که با قد نرمال باشه اصلا هم لاغر به نظر نمیاد بعدم وزن مانکنی چیه باید به فکر سلامتی باشی ...

وزن نرمال یه وزن نیست عزیزم یه بازه است اگه از مینیموم وزن نرمال کمی بالاتر بشی به معنای این نیست که دیگه وزن سالمی نداری