2777
2789
عنوان

دوستان واسه باز شدن بخت اگه دوست داشتین تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 5802 بازدید | 94 پست
عزیزم میشه بگی چطوربایدبخونی؟

ما کاملا دلی عمل میکنیم😁 مثلا یه نیتی داریم بسته به مهم بودنش میگیم خدایا اگر فلان موضوع اتفاق بیوفته 2 تا یس میخونم .. یا مثلا یه چیزی خیلی مهمه 10 تا یس .. حاجت روزانه یکی😂

ولی خیلی خوب جواب میده

ذهن باید جوری پرورش پیدا کنه که از احساسات قوی تر باشه
تاپیکا قبلیم بخونی متوجه میشی چی میگم  بله که خدا بزرگه ولی گاهی آدم چوب اشتباهاتش میخوره و تن ...

تاپیکتو خوندم نمی دونم چی بگم ک زخمت تازه نشه ولی توبه کن روزی ۱۰۰ بار استغفار بگو مخصوصا الان ک مهمون سفره خودشی  نا خواسته وارد چیز بدی شدی و نامردی و.....تاپیکتو پاک کن و هرچی از گذشته داری حذف کن خاله من واسه ازدواج دومش ۵سال فاصله بود میگفت انگار بار اول خودش جوش خورده بود از خدا خواستم بهترینا جلو پات بیاد اگه خودت بخوای هیچ مس جز خودت و خدا نمی تونه کمکت کنه

خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله ریزه توچقدر مهربونی حالا ازشوهروزندگیت راضی هستی؟؟ این ذکرها ازکجا یادگرفتی؟؟؟ بادل مهربونت ...

یادم نیست کی بهم گفت همش ایه قران مال ۱۱ سال پیش خداروشکر پستی بلندی داریم مثله همه ولی خوبه ممنون از لطفی  ک داری امیدوارم مهربون باشم

خاله ریزه توچقدر مهربونی حالا ازشوهروزندگیت راضی هستی؟؟ این ذکرها ازکجا یادگرفتی؟؟؟ بادل مهربونت ...

یادم نیست کی بهم گفت همش ایه قران مال ۱۱ سال پیش خداروشکر پستی بلندی داریم مثله همه ولی خوبه ممنون از لطفی  ک داری امیدوارم مهربون باشم قابل باشم حتما دعا میکنم

خاله ریزه سوره بقره آیه ۲۱ و فقط ۲۳ بخونم؟؟؟؟ یا ۲۱ تا ۲۳  یعنی سه آیه ۲۱  ۲۲ ۲۳؟؟؟؟؟

۲تا ایه ۲۱ و ۲۳