2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی من تازه منتظرم نام کاربری و رمز عبورم بیاد چند وقته فعاایت داری توی بورس؟ میخوام ...

سلام عزیزم منم تازه کارم سه چهارماهه فعالیت دارم ولی اگه کمکی ازم برمیومد چشم🌷

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
این حرفا چیه آخه؟  پس ناو واسه چیه؟ پس کدال واسه چیه؟  شرکتها، تولیداتشون رفته بالا. همی ...

چشمام بازه، چیزی که اکثر مردم میرن سمتش به شدت اشتباهه ...

وقتی تولیداتش زیاد میشه کم کم دولت تصمیم میگیره اون جنس رو گرون کنه و یا احتکار میشه و یا به هر طریقی گرونش میکنن وقتی گرون شد خریدار نداره و البته وارد کننده ها از چین میارن تا کمر اقتصاد بشکنه و سهام سقوط میکنه

بچه ها سهم خوب معرفی کنیم به هم 

سهم خوب رو اول صبح بردن رفت😆ثانیه ارزش داره تو بورس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من پیشنهاد میدم اگر تجربه و مهارت خرید رو ندارید خودتون مستقیم هر سهمی نخرید فقط منتظر باشید برای عر ...

عرضه اولیه که میگن سود داره یعنی بگذره هم ضرر نمیده هیچ وقت؟🤔

اره . اینا هیچی از بورس نمیدونن. ربطش میدن به دولت . که میخواد پول مردم رو بکشه بالا. در صورتیکه ا ...

چه تحلیل خوبی خوشم اومد

ساده و قشنگ توضیح دادی

خانما بورس برای این هست که نقدینگی و سرمایه تو دست مردم راکد نمونه و بچرخه،وقتی نقدینگی وارد بازار تولید و کار بشه،چرخِ کارخونه‌ها میچرخه و اینجوری میشه که چرخِ اقتصاد هم بچرخه،تا وقتی پول تو مملکت به گردش درنیاد،اقتصاد وضعیتش داغونه

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
چشمام بازه، چیزی که اکثر مردم میرن سمتش به شدت اشتباهه ... وقتی تولیداتش زیاد میشه کم کم دولت تصمیم ...

سواد نداری اظهار نطر نکن

احتکار کدومه؟ چرت و پرتا رو از کجا میارید آخه

شما برو فروش فولاد# رو ببین بعد بگو از چین میارن!!!!

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
این حرفا چیه آخه؟  پس ناو واسه چیه؟ پس کدال واسه چیه؟  شرکتها، تولیداتشون رفته بالا. همی ...

ولشون کن . اینا نادان هستند . از چیزی خبر ندارند و میان با اعتماد بنفس حرف هم میزنند . 

من زیر یک ماه هست رفتم بورس . 

همش ب خودم میگم ای کاش یکسال زودتر با بورس آشنا شده بودم .

اینقدر بی سواد هستند که بورس رو به دولت ربط میدن .

مثلا ی خانمی تو همی سایت اومد ی مشت جفنگ نوشت که که بورس حبابه و فلان‌ . من ریپلایش کردم توضیح دادم براش گفت تو نمی‌خواد یاد من بدی من خودم مدیریت مالی خوندم جد و ابادم اقتصاد دان بودند .   یعنی از ادعا هم نمیوفتن

کاربر قدیمی هستم.