2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارن بیان+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 25 پست
میخوای مطمن بشی ببر دامپزشکی معاینه میکنه و دارو میده .البته دامپزشکیا یکم گرونن هزینشو ولی خب خیالت ...

ازبس تو نت و پیجا دیدم مردم از دامپزشکا و خشن بودنشون و اهمیت ندادن به حیوانات 

و کلی دارو دادن و متاسفانه مرگ حیواناتشون بعد مراجعه گفتن اصلا جرات نمیکنم ببرمش دامپزشک 🙁

مهربانی زبان جهانیست 😍
ن کلا خوشش نمیاد یکی ب بالش و دمش و زیر سینهش دست بزنیم میترسه .البته نکه اصلا نذاره بزور شده دست زد ...

حبوبات پخته شده یبار بهش بده هم خیلی خوبه براش همم تنوع غذایی ،فلفل دلمه هم بهش بده باعث میشه پراش درخشنده بشه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقتشه  شاید سنش کمه هنوز عروس منم قبلا سبزی نمیخورد .سبزی هایی ک رنگ سبز تری دارنو دوست دا ...

سه ماهشه 

و کلا سبزی نمیخوره 

راستی شما ویتامینم میریزین تو آبش؟

مهربانی زبان جهانیست 😍
ازبس تو نت و پیجا دیدم مردم از دامپزشکا و خشن بودنشون و اهمیت ندادن به حیوانات  و کلی دارو داد ...

ببین اون چیزی ک تو دیدی جوریه ک اگه پرای رو سینشو کنار بزنی یه استخون تیزی پیداست و واضح زیر پوشت میبینش و تقریبا سفیر اگه اونجوری نیست نگران نباش  دیگه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
حبوبات پخته شده یبار بهش بده هم خیلی خوبه براش همم تنوع غذایی ،فلفل دلمه هم بهش بده باعث میشه پراش د ...

بااینکه تاحالا امتحان کردم و زیاد استقبال نکرده ولی حتما بازم امتحان میکنم 🌸😊

مهربانی زبان جهانیست 😍
ببین اون چیزی ک تو دیدی جوریه ک اگه پرای رو سینشو کنار بزنی یه استخون تیزی پیداست و واضح زیر پوشت می ...

باشه 

فردا دوباره خوب چک میکنم ببینم چحوریه 

خیلی ممنونم 🌸🌸🌸

مهربانی زبان جهانیست 😍
سه ماهشه  و کلا سبزی نمیخوره  راستی شما ویتامینم میریزین تو آبش؟

نه اصلا 

خب سه ماه هنوز خیلی کوچیکه تا بزرگ بشه و این غذا هارو بخوره طول میکشه نگران نباش کم کم خودش شروع میکنه ب خوردن از وقتی خریدی سه ماه گذشته یا کلا 

عروس من الان بعد از اینکه دونه خور شد خریدمش و الان ۷ ماهه دارمش اوایل بد غذا بود و اذیت میکرد همون تخم مرغم بخوره خوبه بعضی وقتا با پوست بذار ک پوستشم بخور

نه اصلا  خب سه ماه هنوز خیلی کوچیکه تا بزرگ بشه و این غذا هارو بخوره طول میکشه نگران نباش کم ک ...

الان یه ماهه دارمش 

وقتی خریدمش فروشنده گفت دوماهشه و تازه دونخور هستش

ممنون عزیزم انشاالله که چیزیش نباشه 

من همش خیلی نگرانشم

بعضی وقتا که نیگاش میکنم میگم شاید لیاقت نگهداری ازین فرشته کوچولو رو ندارم 🙁

مهربانی زبان جهانیست 😍
الان یه ماهه دارمش  وقتی خریدمش فروشنده گفت دوماهشه و تازه دونخور هستش ممنون عزیزم انشاالله ک ...

اخی عزیزم ن نگران نباش چیزی نیست شاید حساس شدی عروست خیلی کوچیکه بزرگ بشه همه چی میخوره فقط حواست باشه کف قفسشو همیشه تمیز نگهداری ک بیماری نگیره موفق باشی🌹