2777
2789
عنوان

چيزي تا زمان شروع مسابقه نمونده

78 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان وقتتون به خیر

چیزی تا زمان شروع مسابقه نمونده

از تاریخ ۹۹/۰۲/۱۳ مسابقه آغاز میشه و یک هفته زمان دارید تا عکس هاتون رو ارسال کنید یعنی تا ۹۹/۰۲/۱۹

و در تاریخ ۹۹/۰۲/۲۰ برنده ها اعلام میشن

موضوع مسابقه منم_چایم_رو_عوض_کردم#  

شما عزیزان باید یک عکس از فنجان چای و باکس چای_طبیعت#برای ما ارسال کنید به ده نفر از بهترین ها پک محصولات طبیعت هدیه میدیم

۵ نفر با لایک خودتون و ۵ نفر با رای داوران

دوستانی که برای من درخواست دوستی فرستادن به محض شروع لینک مسابقه رو براشون ارسال میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4292068/مسابقه-عکس-نی

اگه ب منم جایزه بدین قول میدم ازتون خرید کنم 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تبلیغات ساییده سایتو

به دنیا نیامده ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسدما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می کنیم...📚 

کو دنبال کد قرعه کشی میگردم چرا نیست پس؟

من دیوونه کیلومتر ها رفتم تا چای طبیعت پیداکنم😑

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..