2777
2789
عنوان

ترمیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
هزینش شنیدم 3،4میلیون هستش. خون میاد و نزدیک ی ماه تقریبن قبل عروسی باید این کارو بکنی. اونم غیرقانو ...

چ جالب مرسی عزیزم

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹
هزینش شنیدم 3،4میلیون هستش. خون میاد و نزدیک ی ماه تقریبن قبل عروسی باید این کارو بکنی. اونم غیرقانو ...

ای بابا پس چه کاری خب کسیکه اینکارو میکنه مگه واسه این نیست که قبلش بره دکتر برگه گواهی بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه گوشتش جوش میخوره بعد از یه مدت

نههههه. اخه پرده ایی وجود نداره ک بخاد بزارتش. درواقع گوشت دیواره هارو داره ب هم میدوزه. ک خیلیم درد داره. اونم بعده ی مدت باز میشع از هم. خیلی تو پریودی و اینا تاثیر بد میزاره. فک کن دیواره کلن ب هم دوخته بشه!!!! پرده هم باشه ی سوراخی داره واسه پریود یا ترشحات.... 

ولی خب بازم میگم دکتر متخصص یا ماما هم ب راحتی ترمیم رو تشخیص میده و گواهی نمیده. صرفا جهت اینکه خون بیاد اینکارو میکنن

متأهل و متعهد❤️
اخه بعضیا هستن ک رسم ندارن گواهی بگیرن. فقط بخاطر خون اومدن میکنن اینکارو...  من خودم خون ندار ...

منم اصلا خون نداشتم ارثیم نبود فقط من اینجوری بودم ولی خداروشکر گواهی گرفتم وگرنه میگفتن حتما دختر نبود منم با مادرشوهرم رفتم تازه اون حتی موقع معاینه کردنم یهو اومد تو اتاق خیلی خجالت کشیدم حتما با خودش فکر کرده میخوام تبانی کنم با دکتر درصورتیکه دکترم خودش انتخاب کرد که اونجا بریم الانم بعد از ده سال بهش فکر میکنم که چرا یهو اومد تو اتاق حالم بد میشه

تازه تا چند روز هروز صبحم میومد در خونه دستمال تحویل بگیره منم روم نمیشد بگم خون نداشتم میگفتم کاری ...

وای چجوری روشون میشد ما خداروشکر از این رسما نداریم ینی یجور بی احترامی به خانواده دختر محسوب میشه

کلا دوست داره آمار بگیره کی اومد کی رفت چقدر حقوق میگیرین از منم آبی گرم نمیشه براش همش جواب سربالا ...

از همچی ادمایی تو خانواده ی همه هست