2777
2789
عنوان

من میخوام...

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست
کیک بده همون موقع پول و بگیر. وگرنه دیگه نمیدن.  بعد اینکه بگو خودشون بیان بگیرن. اگه بخوای بب ...

اها منظورم اینه ک باید برم اول کافی شاپ ببینم ک نیرو میخوان یا نه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اها منظورم اینه ک باید برم اول کافی شاپ ببینم ک نیرو میخوان یا نه

نمونه میبری میگی کار من اینه  میخوایین؟ بده بخورن بعد سر قیمت توافق کنین

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همون تاپیک کیک قابلمه ای که 3 تا تخم مرغ داره و تو فر درست کن. با نسکافه. من پایه کیکام همه همو ...

ماریا جان تو برای کافی شاپا کار میکنی بنظرت برای تست چی ببرم بعد همینی که میگیو ببرم چقد برام هزینه میشه قیمت چند بگم تو قالب سایز چند بریزمش اخه بهم گفتن هشت تیکه بشه کوچیک نباشه قیمتشم مناسب باشه نمیدونم منم دفه اولمه اصلا نمیتونم محاسبه کنم برای روش چی بریزم؟؟؟

نمونه میبری میگی کار من اینه  میخوایین؟ بده بخورن بعد سر قیمت توافق کنین

اره من تو منطقه بالاشهری نیستم بهم گفتن کیکی بزن هم خوشمزه باشه هم خوش سلیقه کار بشه اندازه ش و قیمتشم مناسب باشه 

بنظرت دو سه مدل کیک درست کنم برش برششون کنم ببرم در کافی شاپا برای تست؟ شما چجوری شروع کردی

بعد چه کیکایی پیشنهاد میدی ماریا جان

ماریا جان تو برای کافی شاپا کار میکنی بنظرت برای تست چی ببرم بعد همینی که میگیو ببرم چقد برام هزینه ...

کیک خیس درست کن و کیک سیب و هویج تو قالب 20. تزیینشم تو گوگل بزن تزیین کیک خیس ایده های زیادی هست. بگو 30 تومن هر قالب کیک

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اره من تو منطقه بالاشهری نیستم بهم گفتن کیکی بزن هم خوشمزه باشه هم خوش سلیقه کار بشه اندازه ش و قیمت ...

من چیز کیک و تیرامیسو و کیک خیس و کیک هویج میزنم. اونا خودشون اومدن سراغ من. گفتن چند نفر شمارو معرفی کردن تشریف بیارید باهم همکاری کنیم. حالا چون شمارو نمیشناسن درست کن ببر در همه کافی شاپا