2777
2789
بچه ربطی نداره من کلومیفن خوردم بچم پسر بود.اتفاقا لتروزول خوردم دختر شد.کلومیفن فقط خیلی قوی هس.دکت ...

میشه کلوموفین بدون تجویز دکتر خورد اخه من سونو رفتم فولیکولم 12بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه کلوموفین بدون تجویز دکتر خورد اخه من سونو رفتم فولیکولم 12بود

اخه میگن سرخودش خطرناکه.من بچه اولم اصلا پریود بزور میشدم.ولی با کلومیفن باردارشدم.دومی هم با لتروزول تنها بدون هیچ امپولی.الان برای سومی اقدامم چن ماه طبیعی جواب نگرفتم ی بار دکتر رفتم هم جواب نگرفتم ک کیست شد دوماه روکین خوردم ک کیستم برطرف شه بعد دوباره میخام برم اقدام.اللته دراصل دومیه.چون بچه اولم از ازدواج سابقمه پیش من نیس

اخه میگن سرخودش خطرناکه.من بچه اولم اصلا پریود بزور میشدم.ولی با کلومیفن باردارشدم.دومی هم با لتروزو ...

یعنی شما در کل هردوبارو با دارو بار دار شدی؟بعد فولیکولتون چند بود اینو میدونین؟و تو چه سنی باردارشدین

من 36سالمه اولین بارداری و فولیکولم توی روز 14سیکلم روی 12بود کعی باید برم دکتر و چند ماه باید دارو مصرف کنم تا نتیجه بگیرم؟

یعنی شما در کل هردوبارو با دارو بار دار شدی؟بعد فولیکولتون چند بود اینو میدونین؟و تو چه سنی باردارشد ...

من متاسفانه یادم نیس فولیکلام بارداری اولم مال الان نیس.فقط میدونم متفورمین خوردم پریودم منظم شد بعدش دکتر کلومیفن داد باردارشدم.البته تجویز سخت و راه دور بود.ک خداخواست گرفت.دومی یادمه قبل درمان فولیکلم 8بود.ک دوبار امپول زدم و نتیجه نداد چن ماه بعدش لتروزول دکتر نوشت ک ماه اول نشدم ماه دوم تو اوج ناامیدی گرفت.من ی بار سرخود کلومیفن با لتروزول خوردم ک زمان تحمک گذاری درد زبادی داشتم امید داشتم جواب بگیرم ک نگرفتم.همش میترسم طبیعی نشم من 3قسالمه

من متاسفانه یادم نیس فولیکلام بارداری اولم مال الان نیس.فقط میدونم متفورمین خوردم پریودم منظم شد بعد ...

ممنون عزیزم پس منم امیدوار باشم با دارو همین چندماه نتیجه بگیرم

ععع یعنی بدون تجویز دکتر بخورم ؟؟

میگم لتروزول بخوری بدون تجویز دکتر بهتر تا کلومیفن بخوری.للاقل سبکتره.من ک 4روز گذشت نمیدونم چرا پری نمیشم.اه.چن روزه سینهام سوز سوز میکته ولی پری نشدم.حتی بپر بپر میکنم زود بیاد نمیاد.