2777
2789
عنوان

با هر دوتاتون قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 64 پست
فرق میزاری قهرم😿😿

نه گلم فدات بشم چ فرقی 😍😍

لنا عشق زندگیمه

توهم عشق منی😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
عهههههه سارااااا 😠😠😠خدانکنه 😡😡خودم  پیش مرگت بشم من دلبررررررر😍😍😍😍😍😍😍دیگه نگو اینجو ...

😑😑😑🤢🤢🤢عوق 

سارا اینا چرا اینجوری میکنن 🤪🤪

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑🤢🤢🤢عوق  سارا اینا چرا اینجوری میکنن 🤪🤪

نمیدونم 😕😕😕ولی من باهاشون قهرم😞😞😞

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
نه گلم فدات بشم چ فرقی 😍😍 لنا عشق زندگیمه توهم عشق منی😘😘

داری گولم میزنی  

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
تف منم با تو قهرم

😒✌

😑😑😑🤢🤢🤢عوق  سارا اینا چرا اینجوری میکنن 🤪🤪

شاید یکم لوس ب نظر بیاد اما ب جون تک تک عزیزام حس فوق العاده ای به سارا دارم دست خودم نیست خودمم گاهی میگم شاید زشت باشه این همه قربون صدقه اما واقعا دسته خودم نیست❤

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی🍁🍁🍂🌾دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود☔🍁🍁دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد🌹
مسخره ها قهر نمیکنن 🤪🤪

چرا مسخره ها قهر میکنن 😞مسخره ها ناراحت میشن😔ولی همیشه مسخره میمونن😕

شاید یکم لوس ب نظر بیاد اما ب جون تک تک عزیزام حس فوق العاده ای به سارا دارم دست خودم نیست خودمم گاه ...

شاید باورت نشه ولی گریم گرفت 🥺🥺

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
شاید باورت نشه ولی گریم گرفت 🥺🥺

واقعا ؟ 😂😂😂😂عزیزدلم

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی🍁🍁🍂🌾دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود☔🍁🍁دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد🌹
مسخره# هام دل دارن😂😂😂🤪🤪

اوهوم😿

خدانکرده گلم چ امضایی تهدید امیزی؟😟😟

نه تهدید نیست 😁😁😁❤