معلومه به هیچ کدوم نمیشه اعتماد کرد کلا میپرسم بین جاری و خواهرشوهر کدوم بهتره؟
تعداد رای : 127
نظرسنجی
جاری
34
26%
خواهرشوهر
93
73%
با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
من به خواهرشوهرم اعتماد میکنم..و مثل دو تا خواهریم🤗خیلی هم دوستش دارم..هرچند بعضی وقتها یه کوچولو خیلی کم..سال یه دفعه به تیپ و تاپ هم میزنیم..اما سریع آشتی میکنیم🤗عروسمون هم عاشقشم😁امشب هم جاری دار شدم..اما هنوز باهاش برخوردی نداشتم😁
😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنید❤کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست
خواهرشوهر چون بدخواه برادرش نیست خواهر شوهرم واقعا به نفع داداشش کار میکنه پس در کل مبشه به نفع من و ...
احسنت کاملا درسته😊👍
😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنید❤کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست
منم ندارم تازه مادر شوهرم ندارم پدر شوهرم ندارم .فقط برادر شوهر و پدربزرگ و مادر بزرگشوهر دارم😊
یه پز زیرپوستی دادیا😉😆
با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
پس تو خوشبخت ترین هستی . من جاری و خاهر شوهر و پدر شوهر ندارم . فقط مادر شوهر دارم که انشاله اونم نی ...
نمیدونم ولی اگه میتونستم انتخاب کنم حاضر بودم اذیت شم اما همسرم حداقل یبار بغل پدر و مادرشو چشیده باشه اصلا یادش نمیاد چه شکلی بودن البته عکس دیده منم دیدم