2777
2789
عنوان

بین خواهرشوهر و جاری یکیو بخوای انتخاب کنی کدوم؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 52 پست
منم ندارم تازه مادر شوهرم ندارم پدر شوهرم ندارم .فقط برادر شوهر و پدربزرگ و مادر بزرگ‌شوهر دارم😊

خوش بحالت من علاوه بر اینا مادر پدرشم دارم😣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من به خواهرشوهرم اعتماد میکنم..و مثل دو تا خواهریم🤗خیلی هم دوستش دارم..هرچند بعضی وقتها یه کوچولو خیلی کم..سال یه دفعه به تیپ و تاپ هم میزنیم..اما سریع آشتی میکنیم🤗عروسمون هم عاشقشم😁امشب هم جاری دار شدم..اما هنوز باهاش برخوردی نداشتم😁

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
منم ندارم تازه مادر شوهرم ندارم پدر شوهرم ندارم .فقط برادر شوهر و پدربزرگ و مادر بزرگ‌شوهر دارم😊

پس تو خوشبخت ترین هستی . من جاری و خاهر شوهر و پدر شوهر ندارم . فقط مادر شوهر دارم که انشاله اونم نیست و نابود بشه

خواهرشوهر چون بدخواه برادرش نیست خواهر شوهرم واقعا به نفع داداشش کار میکنه پس در کل مبشه به نفع من و ...

احسنت کاملا درسته😊👍

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

یه پز زیرپوستی دادیا😉😆

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
چ احساس لذت بخشی و میشه تو پیامت دید خخخخ

نه نمیدونم شاید از این لحاط گه تو سایت میبینم بعصی ها اذیت میکنن خب شاید الان احساس راحتی کنم اما برای بی کَسی همسرم همیشه دلم سوخته بخدا

یهو دیدی خوردمت😏

🥰🥰😘👍

پس تو خوشبخت ترین هستی . من جاری و خاهر شوهر و پدر شوهر ندارم . فقط مادر شوهر دارم که انشاله اونم نی ...

نمیدونم ولی اگه میتونستم انتخاب کنم حاضر بودم اذیت شم اما همسرم حداقل یبار بغل پدر و مادرشو چشیده باشه اصلا یادش نمیاد چه شکلی بودن البته عکس دیده منم دیدم

یهو دیدی خوردمت😏
2827
2791
2779
2792