2777
2789
😂😂😂😂😂

والا انگار مجبوره جدا جدا مینویسه بابا طلسمه دیگ 😐

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

طلسم و جادو تلقین هست و در کسی عملی میشه که اعتقاد شدید داره بهش و درواقع این بهش باور میشه که طلسم قراره نابود کنه همه چیو و به قدرت کائنات این اتفاق میفته اگر به خدا خیلی نزدیک بشی و ایمانت زیاد باشه و برای همسرت بهترین باشی دلشو به دست بیاری از هر طریقی غذا پختن با عشق و .... هیچ جادویی نمیتونه شما رو جدا کنه دلسرد نشو که بدترین جادو همینه ! من ازدواج نکردم اما نظرم این هست گلم پناه بر خدا خودش  

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قران زیاد بخون تو خونه ام غروب سوره یاسین بزار خوب خونه رو بگرد ببین پیداش میکنی یا نه شاید نوشته با ...

نه چن رو پیش تو خونه مامان بزرگم کلی طلسم و یه دسته موی بریده و عروسک سوخته پیدا کردیم

طلسم و جادو تلقین هست و در کسی عملی میشه که اعتقاد شدید داره بهش و درواقع این بهش باور میشه که طلسم ...

نه عزیزم در قران بارها بهش اشاره شده ، منتها کار هرکسی نیست اکثر دعانویسا به دروغ میگن طلسمو اینا داری تا سرکیسع کنن

سوره یاسین بخون هفت تا مبین داره هر کدوم رو خوندی به خودت فوت کن  و بخدا هم توکل کن بالاترین قدرت خداست اگه از کمتر از خدا بترسی خدا هم اون چیز رو بر تو چیره میکنه ولی اعتماد کنی به خودش زندگیت رونق میگیره

نه عزیزم در قران بارها بهش اشاره شده ، منتها کار هرکسی نیست اکثر دعانویسا به دروغ میگن طلسمو اینا دا ...

به منم گفتن واست طلسم گرفتن ازدواج نکنی اما اصلا اهمیت ندادم چون اینقدر به خدا ایمان دارم میدونم بدون اراده خدا هیچ اتفاقی نمیفته اگر باور میکردم طلسم دارم نا امید میشدم و از زندگی دلسرد میشدم و این خودش آغاز خیلی از مشکلات بود. در ضمن از نوزاد بودن سه بار از مرگ نجات یافتم و خیلی جاها خدا وجودشو ثابت کرده پس کسایی که میرن سمت طلسم و نابود کردن زندگی بقیه رو میسپارم به خدا 

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
به منم گفتن واست طلسم گرفتن ازدواج نکنی اما اصلا اهمیت ندادم چون اینقدر به خدا ایمان دارم میدونم بدو ...

الان متاهلین؟ امکان نداری بری دعانویس ونگه بختت بسته اس 😂😂👍

الان متاهلین؟ امکان نداری بری دعانویس ونگه بختت بسته اس 😂😂👍

نه گلم 19 سالمه ولی دعا نویسا با حرفاشون ادم رو از زندگی نا امید میکنن از خدا دور میکنن من نماز خوندن شروع کردم نه واسه ثوابش واسه ارامش زیادی که دارم دیگه مزخرفات دعانویسا و خرافات قدیمیا باور ندارم