2777
2789

این تتلو دور آخری که پیج زد با اسم فیک ممد11228 اومد و یک میلیون و خورده ای فالوور جمع کرد امروز دوباره پیجش رو بستن .

میگن خود اینستاگرام اعلام کرده دیگه اجازه فعالیت بهش نمیدیم و با هر اسمی هم که بیاد صفحه ش رو میبندیم .

اینبار هم که با اسم ممد اومد بازم حرف هاش رو تکرار کرد در مورد راه اندازی حرمسرا , این بدبخت از وقتی با ساشا سبحانی آشنا شد این تفکرات افتاد به جونش که دور خودش رو پر از دختر کنه .

واقعا با پدیده های عجیبی طرف هستیم که تمام مرزهای حرامزادگی و پست فطرتی رو جا به جا کردن اینها .

یعنی شما توی اون آمریکا با اون فرهنگ مبتذلش هم بری چنین رفتارهایی نمیبینی , حتی اون خواننده دیوانه شیطان پرست آمریکایی منسون هم چنین رفتارهایی از خودش بروز نمیده که تتلو بروز میده , این آدم واقعا مجنونه و خاک بر سر جامعه ما کنن که این آدم در عرض 1 روز 1/5 میلیون فالوور میگیره و خاک بر سر بخشی از دخترهای ایرانی (که تعدادشون چند صد هزار نفره) کنن که میرن در لایو تتلو و در جواب تتلو که میگه دخترای ایرانی خراب ترین دخترهای دنیا هستن واسش   میزارن . همشون هم دخترای 13-14-15 ساله .

بچه هاتون رو کنترل کنین تا 15-16 سالگی دست دختراتون اینترنت ندید , اینترنت هم میدید خودتون وایسید بالاسرش , نظارت کنید چه آهنگی دانلود میکنه و چه کسانی رو دنبال میکنه , در قوانین اینستاگرام نوشته شده افراد زیر 13 سال حق عضویت ندارن , اونوقت یه عده اینجا توی مملکت ما برای تولد دختر 8 ساله آیفون ایکس میخرن .

اینها قراره فردا پس فردا مادر بشن و بچه تربیت کنن , تعدادشون هم یکی و دوتا نیست بلکه چند میلیون نفرن , واقعا فردای ایران چی قراره بشه ؟ خاک بر سر ما ایرانیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه ک اینترنت و گوشی نباشه ما یاد گرفتیم همیشه صورت مسئله رو پاک کنیم

این آدمو باید خفه کنن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان میترکه تاپیکت💣💣💣

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

من یه جای دبگه هم گفتم ،هر کسی اینا و امثالشونو فالو و لایک میکنه ،باعث بهتر و بیشتر دیده سدنشون بشه در کارشون شریکه

ابن همه گره به کارمون و تو رندگیامون نتیجه اعمالمونه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

دختر بچه های ۱۳ , ۱۵ ساله خوبه. ام میگه نوجوونن, کله اشون باد داره.من دختر دیدم ۳۰ ساله داشت از تتلو دفاع میکرد😐

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز

این چیزا تو رپرهای خارجیم هست رپ های امینمو گوش کنی نصفش فحشه بچه خودش باس عاقل باشه قرار به بستن پیجم بود باید پیج ساشا وپویان مختاریو میبستن که علاوه بر فحشا قمارم ترویج میکنن بستن پیج تتلو فقط از روی دشمنی بود

تازه امروز ی دختر بود 19 ساله میگفت اینکه تتلو فحش میده بهمون حقمونه تازه من اگه استانبول بودم برای ببخشیدا واقعا ولی گفت اگه اونجا بودم برای هم خوابی باهاش میرفتم...

میگفت خیلی برامون زحمت کشیده هرچی بخواد نه نمیگم!!!

تازه این عقل 19 ساله اش بود ببین ی بچه ی 15 ساله دیگه چقدر عقلش کمتر از این کار میکنه!!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

اینا همشون جو زده هستن فک میکنن خیلی شاخ شدن با طرفداری از این انتر 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>