2777
2789
۲۷

خوبه مبارکت باشه شوهرت دوست داشته بپوش خوبه 

من به این کفشا میگم کفش مامان پسند چون مامانم دوست داره  

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
من از این مدلا خوشم نمیاد من 24سالمه  مبارکت باشه به خوشی بپوشی  کلا سلیقه من چیزای رنگی ...

میگم که نتونستم به خاطر کرونا بگردم از ترس شوهرم اینارو خریدم آخه کفش نداشتم شوهرمم ناراحت بود که نمیخرم اینارو خریدم که توی این آشفته بازار دست برداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه مبارکت باشه شوهرت دوست داشته بپوش خوبه  من به این کفشا میگم کفش مامان پسند چون مامانم دوس ...

بی ادبا کلا زدین توی ذوقم چیکار کنم پاشنه بلند نمیتونم بپوشم پاشنه پام درد میکنه

بی ادبا کلا زدین توی ذوقم چیکار کنم پاشنه بلند نمیتونم بپوشم پاشنه پام درد میکنه

فدات بشم نه عزیزم تو ذوقت نزدم من کلا فانتزی صورتی پوشم  24سالمه همه میگن 15سالته بسکه فانتزی هستم 

اتفاقا خوشگله یه پابند بندازی روش واسه تابستون خیلی جیگر میشی 

من خودم کلا تو رویا زندگی میکنم عشق دلخور نشو

همه کاری کردم براش ولی قدر ندونست /حالا دیگه تو رو خودم شرمنده نیستم میدونم که همه کاری برا دلم کردم و خودش نخواست
میگم که نتونستم به خاطر کرونا بگردم از ترس شوهرم اینارو خریدم آخه کفش نداشتم شوهرمم ناراحت بود که نم ...

منم میخوام تابستونه بخرم ولی نمیتونم برم بیرون از خونه   

عزیزم قشنگن اینجوری فکر نکن تقریبا شبیه کفشای ویزیلند الان نمنشو میفرستم همه خانمای باکلاس و خوش پوش میپوشن 😌

فدات بشم نه عزیزم تو ذوقت نزدم من کلا فانتزی صورتی پوشم   24سالمه همه میگن 15سالته بسکه فانتزی ...

😭😭 آخه عزیزم فرهنگ شهرا باهم دیگه فرق داره ولی اینم اعتراف کنم که من خودمو با رنگای تیره خفه کردم