2777
2789
عنوان

مخصوص چهل ساله ها

| مشاهده متن کامل بحث + 4407 بازدید | 23 پست
مرسی از تبریکت بله آدم که عاقل‌تر میشه برا همین دیگه اون جنگولک بازیای قدیمی نمیتونه بکنه  از ا ...

تولدت مبارک دوست من...اما ما دهه شصتیا تو ۲۰ سالگیمونم اهل جنگولک بازی نبودیم لااقل منکه نبودم...حس میکنم از بچگیم پرت شد تو بزرگسالی و این وسط نوجوانی و..نداشتم.. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم در استانه ۴۰ سالگی ام ...بهش که فکر میکنم دلم میگیره به اینکه چه زود عمرمون میگذره ...خیلی سعی د ...

فقط ریپلای کردم بگم من شما رو خیلی دوست دارم

یه کاربر آروم و مهربون

رزا پارکس یک زن سیاهپوست بود که در سال ۱۹۵۵ از دادن صندلی اتوبوس به یک مرد سفیدپوست خودداری کرد و بازداشت شد.او جایگاه بزرگی در تاریخ مبارزات مدنی آمریکا دارد چون در مقابل یک قانون ظالمانه ایستاد.
تولدت مبارک دوست من...اما ما دهه شصتیا تو ۲۰ سالگیمونم اهل جنگولک بازی نبودیم لااقل منکه نبودم...حس ...

حالا منم همچین جنگولک بازی خاصی نداشتم   بیست سالگیم تو خونه ی شوهر بودم ولی خوب هر دو مون جوون بودیم وخیلی با هم خوش میگذروندیم بچه هم نداشتم ...

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
من میخوام وارد ۳۰ سالگیم بشم اینم حس خاصیه احساس میکنم خیلی عاقل تر شدم نسبت به قبل

ورودت به سی سالگی مبارک عزیزم  قدر این روزا تو بدون

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
من امضام بزرگترین دغدغه مه

امضات عالیه عزیزم منم خدا رو شکر دخترم عالیه و هیچ وقت اذیتم نکرده و بهترین دوستم دخترمه