selenajjooooon مدیر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28659 عنوان بچه ها به نطرتون پیتزای بیرون | مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست کروناییه؟خیلی هوس کردم بچه شیر میدم پیتزا فروشی سر کوچمونم بازه پیتزاهاش خیلی خوشمزسنگید خودت درست کن که هیچی پیتزای بیرون نمیشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭دوماه بود جلو خودمو نگه داشتم نمیدونم بخورم یانه؟ هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖 1399/02/11 | 19:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selene عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 38991 کروناییه اخه😭😭😭😭😭😭 نه بابا.هیچ شواهدی از انتقال کرونا از طریق مواد غذایی نیس .اگه اون طرفم الوده باشه داعش کنی میکروبش کشته میشه
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28659 بخور عزیزم منم جایی باز باشه ببینم میخرم😊والا مردم انقد هوس کردم کسی هم که هوس پیتزا بیرون کنه پیت ... دقیقاشما تاحالا نخریدید ازبیرون؟منظورم از وقتی کرونا اومده هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 23073 کروناییه اخه😭😭😭😭😭😭 داغش کن باخیال راحت بخور نوش جونت جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28659 نه بابا.هیچ شواهدی از انتقال کرونا از طریق مواد غذایی نیس .اگه اون طرفم الوده باشه داعش کنی میکروبش ... واقعا؟انقدر میترسم میگم بخرم بخورم میمیرمپیتزا خونه بهم نمیچسبه ای خدا چه گیری کردم😭😭😭😭 هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28659 داغش کن باخیال راحت بخور نوش جونت مرسی میترسم😭 هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 23073 دقیقا شما تاحالا نخریدید ازبیرون؟منظورم از وقتی کرونا اومده نخریدم چون تو شهر ما باز نبود پیتزایی😢اون پیتزافروشی که دوس دارم بازکنه حتما میخرم،هم پیتزا هم کوبیده😑 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
23faezeh عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 456 یه فست فود هست میزوصندلی تومحیط بازه خیلی هوس کردم برم بنظرتون کرونا میگیرم
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28659 نخریدم چون تو شهر ما باز نبود پیتزایی😢اون پیتزافروشی که دوس دارم بازکنه حتما میخرم،هم پیتزا هم کوبی ... واقعا؟منم همون که خوشمزه میپزه باز شده لامصب هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28659 یه فست فود هست میزوصندلی تومحیط بازه خیلی هوس کردم برم بنظرتون کرونا میگیرم بخر بیار خونه بخور هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
نفس98 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 4115 کروناییه اخه😭😭😭😭😭😭 من دوبار خریدم گذاشتم توی فر داغش کردم خیلی داغش کن ویروس در برابر گرما مقاوم نیس بعدشم جعبشو بنداز ♡خدایا شکرت♡
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 23073 یه فست فود هست میزوصندلی تومحیط بازه خیلی هوس کردم برم بنظرتون کرونا میگیرم بخر ازش بیار خونه بخور ،اونجا بخوری خطرناکه میزو صندلیهاش😟 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آسمان۰ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 4203 من که روستا هستیم دسترسی نداریم وابنجا پیتزا فروشیی نیست وگرنه حتما میخریدم خیلی دوست دارم لعنت# به کرونا
selenajjooooon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 28659 من دوبار خریدم گذاشتم توی فر داغش کردم خیلی داغش کن ویروس در برابر گرما مقاوم نیس بعدشم جعبشو بنداز& ... نترسیدی؟ هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖