beautyyii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 88 عنوان اونایی که تو بورس هستن بیان 221 بازدید | 28 پست کسایی که دیروز غگیلا رو خریدن امروز سود داشته یا ضرر؟ 1399/02/11 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 راسته که میگن تا خرداد بورس صعودی داره بعد از اون حبابه؟؟؟ میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 پنجشنبه جمعه بورس تعطیله خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
kikomo عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2044 ببخشید من سوال داشتم در مورد بورس؟ممکنه من پولمو بزارم تو بورس وشرکت ضرر کنه همه پولم بپره؟یا ضرر کنه بهم سود نمیده؟
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 عرضه اولیه تاچندروز حتما توسودن بعدم نگاه به صف خریدوفروش کن به موقع بفروش خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
beautyyii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 88 راسته که میگن تا خرداد بورس صعودی داره بعد از اون حبابه؟؟؟ منم شنیدم تا یه هفته کلا صعودیه
beautyyii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 88 عرضه اولیه تاچندروز حتما توسودن بعدم نگاه به صف خریدوفروش کن به موقع بفروش من تازه بار اول خریدم بعد امروز دیدم ۲ درصد قرمز نوشته فک کردم ضرر کردم 😂
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 اون کارمزده خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
beautyyii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 88 ببخشید من سوال داشتم در مورد بورس؟ممکنه من پولمو بزارم تو بورس وشرکت ضرر کنه همه پولم بپره؟یا ضرر کن ... خب شما که مثل من بار اولته بهتره فقط عرضه اولیه بخری که ضرر نداره اصلا مثلا ۱۷ اردیبهشت قراره یه عرضه اولیه بدن دوباره
lianadokhmal عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 2278 منم ازبورس سردرنمیارم درهمین حد که عرضه اولیه میگیرم وبعضی سهم هارو اگه پول اضافی داشته باشم برادرم راهنمایی میکنه خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
beautyyii مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 88 اون کارمزده اها مرسی الان شنبه سود کنه مینویسه ؟
kikomo عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2044 خب شما که مثل من بار اولته بهتره فقط عرضه اولیه بخری که ضرر نداره اصلا مثلا ۱۷ اردیبهشت قراره یه عرض ... عرضه اولیه که ضرر ندارد.سود هم نداره؟