2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم دیگه صبرکنم یکیشیون.....دورازجون البته    

بچه های اونا دیگ زن دارن شوهردارن دیگ غمی ندارن ک ولی اونایی ک بچه دارن چی دلم واسه بچهای برادرشوهرم میسوزه😭 

بچه های اونا دیگ زن دارن شوهردارن دیگ غمی ندارن ک ولی اونایی ک بچه دارن چی دلم واسه بچهای برادرشوهرم ...

اره طفلی بچه بدونه مادرچیکارمیخوادبکنه آخه اینایی که طلاق میخوان خب چرااصلابچه دارمیشن

اره طفلی بچه بدونه مادرچیکارمیخوادبکنه آخه اینایی که طلاق میخوان خب چرااصلابچه دارمیشن

بچم روهم عذاب میدن الان برادرشوهرم دخترشوگذاشته خونه ما 

آخه چرابایدمامانش ولش کنه بچه هم زیردست زن عموبزرگ شه

کلا اون هیچ کاری نمی‌کرد باورتون میشه اصلا دست بچه هاش ابم نمی‌داد همش برادرشوهرم بزرگشون کرد

دقیقا عین جاری فتنه من اون حتی ب مرگ بچه هاشم راضی باورتون میشه 

بچه هاشم مادر شوهرم بزرگ‌میکنه احترامش هم‌سر جاش خیلیم دوسش داره شوهرش مخصوصا مادر شوهرم نمیدونم چرا

لعنت ب تموم قانونای دنیا ک شکستن دل آدما پیگرد قانونی نداره..
دقیقا عین جاری فتنه من اون حتی ب مرگ بچه هاشم راضی باورتون میشه  بچه هاشم مادر شوهرم بزرگ‌میکن ...

اینم میرف کرج یکی ازبچهارومیبردیکیشم برادرشوهرمومادرشوهرم نگه میداشتن 

الآنم ک ب قهررفته ب خاهرشوهرم می‌گفته میخام ترنس شما شوهرم نمیزارع برادرشوهرمم دیشب بدبخ داش سکته میکرد

ببین جاریست از اول داشته میریخته الانم که صددرصد یکیو زیر سرش خوابونده به برادر شوهرت بگو هر چه زودتر این زنو از سرش وا کنه نه واسه این زن میشه نه واسه بچه هاش مادر والاااا

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!
دقیقا عین جاری فتنه من اون حتی ب مرگ بچه هاشم راضی باورتون میشه  بچه هاشم مادر شوهرم بزرگ‌میکن ...

خوش بحالش من نیستم که کلی خوبی میکنم هم تو خونه هم بیرون از خونه کار میکنم خیانت میکنه میبخشم خیانتاشو جمع میکنم یه بار یه کاریو انجام ندم تو خونه جنگ میندازه آخرشم میذاره میره برا خونه وسایل خوردنی هم بخره برمیداره میبره میگه میدم یه فقیر بخوره تا تو😔

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!
یکم دیگه صبرکنم یکیشیون.....دورازجون البته    

ماشاالله هر دوشون سرحالن...جون نداشتن که مینشستن سر جاشون

حال شوهر من و خواهرش بدتره

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
ببین جاریست از اول داشته میریخته الانم که صددرصد یکیو زیر سرش خوابونده به برادر شوهرت بگو هر چه زودت ...

بعدازظهری مامانش زنگیدع بودی برادرشوهرم ک بیاببرش