2777
2789
خونه ماتبریزه خونه مامان جاریم کرج شوهرش می‌گفته نرومریض میشی اونم زنگیدع داداشش اومده رفته دوتام بچ ...

شاید مشکلشون حل شدنی نیست 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی ؟

همین حرفای این مدلی که شوهرم بهم اهمبت نمیده و ...

البته ۴۰ ساله دعوا دارن الان زدن به سیم آخر

پدرشوهرم هم بلد نیست یه کم زن داری کنه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
شاید مشکلشون حل شدنی نیست 

ن دیگ دعواک کردن رفته پیش عمه  شوهرم گفته رضانمیزاره برم کرج ی ماه نرفتم اذیتم می‌کنه و ایناخواهرشوهرام بدن وایناگفته دیگ برادرشوهرمم میگ اون ک آبروی منوبرده چ بهتر ک برنگرده

اون ترک خونه کرده بدون اجازه شوشو میتونه ازش شکایت کنه

آره میگ میرم هم حق تمکین میگیرم همم میگم بدون اجازه من رفته دوتابچه داره بیچاره برادرشوهرم بزرگشون کرد همش توگوشی بود

کلا اون هیچ کاری نمی‌کرد باورتون میشه اصلا دست بچه هاش ابم نمی‌داد همش برادرشوهرم بزرگشون کرد

😒اییییییش انقد بدم میاد از اینجور زنا انگار خونه خالس برا بخور و بخواب اومدن

یعنی چی آخه وقتی نمیتونی مسئولیت زندگی متاهلی رو به دوش بکشی خو خواهر من ازدواج نکن😡😡 همه چیز که فقط س ک س نیس الکی ۲تام بچه بیاری بدبختشون میکنی اه ولم کنین بابا😂

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!
😒اییییییش انقد بدم میاد از اینجور زنا انگار خونه خالس برا بخور و بخواب اومدن یعنی چی آخه وقتی نمیت ...

ی ماه یبارمامانش میومد خونشوتمیزمیکردمیرف ی با دخترش ک پنج سالشه اومدپیش من گف زن عموبومیدم منوببرحموم

والا دو سال میش رفت قهر چند ماه دوباره برگشت حالا باز دوباره ۵۷ سالشه

🤦‍♀️ای خدااااا

آقا من دیگه رد دادم 

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!