2777
2789
عنوان

باید فراموشی بگیرم یعنی؟

187 بازدید | 12 پست

پدرم حال روحیش خوب نیست

به من میگن باهاش سرد نباش

نمیتونم چون از بچگی تا 20سالگی منو میزد تا عصبی میشد

بین منو خواهر کوچیکم به شدت فرق میذاشت جوری که باعث شده بود فامیل به روم بیارن و منو مسخره کنن حتی

بارها بهش محبت کردم حالش که خوب شد منو فراموش کرد

همیشه حالمو بد میکنه حالا من باید فکر حال خوبش باشم؟

خدا  فروش انواع لوازم آرایش خاص و گوگولی زیر قیمت با تضمین اصالت کالا

نه😶🎈

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بله باید بگیری...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی_بگم# 😐🤦

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

عزیزم بخاطر خودت باهاش خوب باش

مطمین باش خدای نکرده یه روزی نباشه حسرت و عذاب وجدان میگیری که چرا تا بود محبت نکردی بهش

نباشه حتی دلت برای این کاراشم تنگ میشه 

بازم خوددانی

عزیزم با ادم ها حتی اگه آدم پدر و مادرت باشه اگر از لحاظ روحی حالتو خرابتر میکنن دوری کن 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

عقلی نه به هیچ وجه. 

دلی بله 100%. 

واقعا تصمیم گیری سخته. تو بدی دیدی و ما نمیتونیم خودمونو جات بذاریم و بگیم باید قطعا محبت کنی. خودت ببین میتونی با روح آسیب دیدت کنار بیای و کمکش کنی یا نه 

جواب خوبی رو با خوبی دادن کار سختی نیست ولی کسی که بتونه در مقابل کار بد یه نفر جوابش رو با خوبی بوده خیلی کار سختی رو انجام داده. گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره و فراموش نکن هر چقدر گذشته بد بوده الان گذشته و شما می تونید آینده رو تغییر بدید

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت