2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر خودتو ناراحت نکن عزیزم دوتا نفس عمیق بکش.شاید میخواد سورپرایزت کنه  

با اجازت عزیزم:بچه ها خواهر من ماماست تو اینستا یه پیج زده داستان زندگی و اشنایی با همسرشو مینویسه و تو دایرکت به سوالاتون جواب میده.اگه سوالی دارین یا باردارین حتما به پیجش سر بزنید  

یعنی هیچی نگم بهش؟؟☹

تازه با یه خانم خوشرو و خوش برخورد آشنا شده بودم، رابطه اش با همسرش هم خیلی خوب بود. یه روز گفت امروز تولدمه، پرسیدم برنامه ای دارین؟ 

با همون خوشرویی گفت نه تا ساعت 6 صبر می کنم اگه خبری نشد دست به کار میشم یه کیک درست می کنم به مامانم و خواهرم و مادرشوهر و خواهرشوهرم میگم بیان دور هم باشیم. 

اونجا درس بزرگی ازش گرفتم، و متوجه شدم دلیل سرزندگی و حال خوب و زندگی خوبش اینه که از هیچچچچکس انتظار نداره. 

نه حرص خورد، نه شب تولدش خراب شد و نه از همسرش دلخور. 

تازه با یه خانم خوشرو و خوش برخورد آشنا شده بودم، رابطه اش با همسرش هم خیلی خوب بود. یه روز گفت امرو ...

چقددددد خوب 😍😍مرسی ک گفتی

کاربری سابقم هی زرتو زرت میترکم من دیگه رد دادممممم😐😐

یه وقت زنگ نزنی هاااا.چون اگر بگه دیگه برات ارزشی نداره.

هنوز ک اول صبح تا شب فرصت داره ولی خواهشا تو هیچی نگو .نهایت نگفت بعد بهش بگو ولی اگر من بجات بودم الان ب هیچ وجه نمیگفتم

مهم نباشه برات ،شاید بقیه مناسبتها هم بهت تبریک نگه اینجوری خودت بیشتر اذیت میشی اگه نگفتشماهم تولدشو تبریک نگو وتمام  

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
یه وقت زنگ نزنی هاااا.چون اگر بگه دیگه برات ارزشی نداره. هنوز ک اول صبح تا شب فرصت داره ولی خواهشا ...

باشه نمیگمم 🤕

مهم نباشه برات ،شاید بقیه مناسبتها هم بهت تبریک نگه اینجوری خودت بیشتر اذیت میشی اگه نگفتشماهم تولدش ...

اوکی تامام