2821
2789
عنوان

خیر نبینی

338 بازدید | 15 پست

خیر نبینی کرونا....از دیروز 17عصر بیدارم تا الان....یعنی 16ساعت 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

🙄🙄🙄🙄

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خدا....

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
چرا؟ 

ریتم زندگیمو ب هم زده...دیگه ب یه چیزی عادت کنم ول کن نیستم 

کرونا داری؟ 

نه 

ریتم زندگیمو ب هم زده...دیگه ب یه چیزی عادت کنم ول کن نیستم 

منم ریده شده تو خوابم از سحر تا الان بیدارم🤦‍♀️🤦‍♀️

باز امشب تونستم 1 تا 4 بخوابم ولی شبای قبل کلا تا 6 صبح بیدار بودم بعد میخوابیدم تا 12 

من مامانم مارم نداره حتی اکر روزی 20ساعت بخوابم...چون از بس میگه پاشو خودش دیگه خسته میشه 

من خوندم خبر نیینی😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
من مامانم مارم نداره حتی اکر روزی 20ساعت بخوابم...چون از بس میگه پاشو خودش دیگه خسته میشه  

‌حالا خوبه مجردی من شوهرم ظهر از سرکار میاد من هنوز خابالوعم بعد دیر که بیدار میشم کلا کسل و بی‌حوصله میشم حال ندارم خونه رو مرتب کنم افطاری درست کنم حتی حال ندارم موهامو شونه کنم دراین بی حوصله و داغون میشم

من هم. ازدیروز بیدارم.    

خیلی بده...یکی از دوستام دوران راهنمایی بهم گفت من شبا 12تا 7بیدارم بعد میام برایامتحانات....منم تا دیپلم ولیسانس کارم شده بود این...

من خوندم خبر نیینی😐

هههه شماهم ازدیروز تا الان بیداری؟