2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست
چه عیبی داره برو بهشون سر بزن خوشحال میشن من یه وقتایی میرم خیلی خوشحال میشه بنده خدا

اخه مادرشوهرم من خیلی عیبا داره ظاهرش خوبه ولی بحق و ناخق تو تموم قضایا با اینکه میدونه پسرش مقصره طرف بچشو میگیره خوبیاش ظاهریا مثلا میدونه بچه خودش نمیاد ولی میگه تقصیر منه

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
خو برو مگ خونه ی مامان خودت تنهانمیری؟شماها ی جوری مادرشوهرتونو ی هیولا درست کردید ازش ک انگارخودتون ...

مشکل اینجاس منو قاطیه خودشون نمیکنن گروه میزنن منو نمیبرن منم خوب دل خوش نداشته باشم ازشون دلم نمیخاد تنها برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مادرشوهرم من خیلی عیبا داره ظاهرش خوبه ولی بحق و ناخق تو تموم قضایا با اینکه میدونه پسرش مقصره ط ...

همه مادرشوهرا معمولا همین طوری هستن چند وقته ازدواج کردی ؟

اون کاری که میدونی درسته و خدا راضیه انجام بده عزیزم

خو برو مگ خونه ی مامان خودت تنهانمیری؟شماها ی جوری مادرشوهرتونو ی هیولا درست کردید ازش ک انگارخودتون ...

اگه شوهرشون تنها بره خونه مادر ایشون

بنظرم حرفتون معقوله

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اگه شوهرشون تنها بره خونه مادر ایشون بنظرم حرفتون معقوله

دقیقا اون نمیره

وظیفه اونه که بگه بریم خونه مامانم نه اینکه با دعوا ببرمش پسر اینه چ توقع از عروسه 

اگه شوهرشون تنها بره خونه مادر ایشون بنظرم حرفتون معقوله

خخخخ  جمع کنید بابا.مگ مهدکودکه ک نوبتیش کردین.اسی جان هیچکدوم ازما فکرنکنم بتونیم حرف درستی بزنیم چون واقعااز زندگیت بیخبریم ولی باز برای دلخوشی مادرشوهرت ی تلفنی حالشو بپرس

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی...
دقیقا اون نمیره  وظیفه اونه که بگه بریم خونه مامانم نه اینکه با دعوا ببرمش پسر اینه چ توقع از ...

اره

اصلا انتظاری از شما نیست

شما هم هر وقت شروع به گله میکنند فقط از محل دور شو

همین

بذار پسرشون جوابشون رو بده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
همه مادرشوهرا معمولا همین طوری هستن چند وقته ازدواج کردی ؟ اون کاری که میدونی درسته و خدا راضیه انج ...

۸ساله نمیدونم والا خب خیلی خصلتای خاص دارن و ی جورایی فقط توقع دارن از یدونه عروس

همه مادرشوهرا معمولا همین طوری هستن چند وقته ازدواج کردی ؟ اون کاری که میدونی درسته و خدا راضیه انج ...

میدونی ادم نباید جوری رفتار کنه که ی احمق فرض بشه من ۸ساله ی احمق بودم همه چیو بهشون میگفتم از جونم مایه میزاشتم براشون ولی اون فقط دایره خودشونو محکم نگه میداشتن و عروس که ی غریب است رو راه نمیدادن و فقط ظاهر حفظ کردن بعد۸سال فهمیدم هیچکسسسسس پدر مادر و خواهر برادر خود ادم نیست هر چقدر هم ادعا کن مثل بچهاشونی نیسیتی

من بودم عمرا تنها می رفتم  اگه اینجور که گفتی اخلاق های خاص داره فردا ۴ تا حرف هم درموردت درمی ...

بله من دوباره از دوچیز مختلف شکایت شوهرمو بردم هر دوبار پسرشو نقصر ندونس و قرار شد باهاش حرف بزنه نزد منم توبه کردم حرف زندگیمو بهش بگم وقتی ام تنها برم میخاد خرف بکشه از زیر زبونم چون قبلا میگفتم و شوهرم جوریه حرف ب کسی نمیزنه میخان از زبون من بکشن

خخخخ  جمع کنید بابا.مگ مهدکودکه ک نوبتیش کردین.اسی جان هیچکدوم ازما فکرنکنم بتونیم حرف درستی بز ...

تلفن که میزنم 

فک کنم تازه ازدواج کردی بزار مثل من ۸ ۹سال بگزره منم اولا خ میگفتم بهتر از خارسوم نیس😕