2789
من اگر سهامم رو نخوام واگذار کنم اشکالی داره؟

نه عزیزم بهترین کار نفروختنشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)  درگاه اینترنتی به ...

سلام عزیزم کد ملی رو میزنم تو این سامانه خطا میده که شماره همراه با کد ملی تطابق نداره رفتم دوباره ویرایش زدم شماره ای که ب اسم خودم هست دوباره همین خطا رو میده.چرا آخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یعنی بانک میخواد همه غیر مستقیمها رو به اجبار بفروشه یا نه به درخواست کسی براش می فروشه؟ من ه ...

بو دار نیست عزیزم 

گفتن فعلا فقط ۳۰ درصد 

برای کنترل حجم پول ورودی و خروجی بورس

اگر میگفتن همش

شوک وارده به بورس ممکن بود ایجاد تنش پیش بینی نشده بکنه

نه عزیزم بهترین کار نفروختنشه

سلام گلم

ما از همون اول آزاد سازی مستقیم زدیم

ولی نظرمون عوض شد و الان میخوایم غیر مستقیم بشه

رفتم سایت سهام عدالت فقط سهام خودم رو تونستم تغییر بدم و مامان بابام و داداشم اصلا گزینه تغییر نداشتن چرااااا

سلام عزیزم کد ملی رو میزنم تو این سامانه خطا میده که شماره همراه با کد ملی تطابق نداره رفتم دوباره و ...

عزیزم خیلیا امروز این مشکل و داشتن گفتن تماس گرفتن از سیستمه و حل میشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
سلام گلم ما از همون اول آزاد سازی مستقیم زدیم ولی نظرمون عوض شد و الان میخوایم غیر مستقیم بشه رفت ...

گزینه تغییر برداشته شده گلم.عجیبه ک شما تونستین انجام بدین.مستقیم ک خیلی بهتره عزیزم

عزیزم خیلیا امروز این مشکل و داشتن گفتن تماس گرفتن از سیستمه و حل میشه

سلام ببخشید یه سوال دارم شما میدونید کارت اعتباری سهام عدالت چیه و از کجا باید بگیریم به چه درد میخوره من روش غیر مستقیم و انتخاب کردم می تونم بگیرم مرسی

سلام ، نه آزاد سازی انجام ندادیم، فروش هم نمیدونم اگه بخوایم بفروشیم شریط چیه؟ و اگ نخوایم شرا ...

عزیزم اگه قصد فروش دارین چون ازادسازی انجام ندادین فعلا فقط میتونین ب بانک مراجعه کنین و درخواست فروش بدین.میتونین کل سهامتون و بفروشین.

اما اگه قصد فروش ندارین بهترین کار اینه فعلا ب هیچ جا مراجعه نکنید و درخواست فروش ندین.چون این سهام خیلی باارزشه و اینده خیلی خوبی داره و قطعا کسانیکه میفروشن ضرر میکنن و بعدها پشیمون میشن.

سلام عزیزم  من فقط ب عشق خودت عصو سایت شد 😂😂 میگم امروز انگار تی وی  اعلام کرده ازاد نک ...

سلام گلم.ممنون عزیزم خودتون عشق هستین 🌹🌹🌹🌹

ببین عزیزم اینکه گف ازاد نکنین قضیه داره ک الان براتون میگم

ببین دولت اولش گفت بهترین کار ازادسازیه مستقیمه به شرطیکه نفروشین یعنی اختیارش دست خودتون باشه اما نفروشین.بعد دید خیلیا ازادسازی کردن و هجوم بردن طرف بورس برای فروش سهام.

اینجا دولت دید خیلیا بیخبرن از ارزش این سهام و خیلیا میفروشن ب زودی.این حجم فروش باعث نقدینگی شدید و تورم بازار میشه.و مهمتراز همه خود مردمی ک فروختن چندسال دیگه با دیدن ارزش چندبرابری این سهام پشیمون میشن.و اون موقع مقصر کی و میدونن؟دولت.درصورتیکه مقصر خودشون بودن ک فروختن نه دولت.چون دولت تاکید کرد که نفروشین.

ادامه ......

سلام عزیزم  من فقط ب عشق خودت عصو سایت شد 😂😂 میگم امروز انگار تی وی  اعلام کرده ازاد نک ...

حالا دولت دید گوش مردم بدهکارنیست و همچنان هجوم میبرن برای فروش.مجبور شد بگه ازادسازی نکنین تا اختیارش در دست دولت باشه و خیلی زود نزاره سهامشون فروش بره شاید نظرشون عوض بشه و نفروشن.

وگرنه بهترین کار ارادسازی مستقیمه تاکید میکنم ب شرزی ک نفروشین.

شما بهترین کارو انجام دادی.فرض کن یه خونه بخری تو رهن بانک باشه بهتره یا به اسم خودت باشه؟اینم اینجوره وقتی مستقیم زدی اختیارش دست خودته.حالا اگه ده سال دیگه اراده کردی میفروشی خب.بهترین کار ارادسازی مستقیم +نفروختن سهام .

درخواستتونم قبول کردم گلم.التماس دعا💝💝💝💝

سلام ببخشید یه سوال دارم شما میدونید کارت اعتباری سهام عدالت چیه و از کجا باید بگیریم به چه درد میخو ...

سلام عزیزم .کارت اعتباری مثل همین کارتای عابرتونه اما ارزش سهامتون و مشخص میکنه.هنوز نیومده گفتن قراره ب همه بدن عزیزم.خب اگه اون کارت با شما باشه مثل اینه ک سند دارایی تون همراهتونه مثل سند خونه سند ماشین و...

عزیزم اگه قصد فروش دارین چون ازادسازی انجام ندادین فعلا فقط میتونین ب بانک مراجعه کنین و درخواست فرو ...

ببخشید یه سوال دارم حتما باید بریم کد بورسی بگیریم برا سهاممون یا اگه نگیریم مشکلی نیست

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
ببخشید یه سوال دارم حتما باید بریم کد بورسی بگیریم برا سهاممون یا اگه نگیریم مشکلی نیست

عزیزدلم برای فروش تو بانک به کد بورسی نیازی نیست اما برای فروش تو بورس حتما باید برین بگیرین.