2777
2789
خب پس عالی شد ک کدبورسی هم نمیخواد راستش من یکی دوروزه نتونستم اخبارو دنبال کنم برای خودمم سوال بود ...

خواهش میکنم عزیزم من ک سر در نمیارم ولی چون گفتن با کد ملی تنها میشه گفتم بپرسم ازتون ک اگه خوبه بگیرم بعد یه چیزی اینا ک گفتن تا۲ملیون میشه خرید حتما باید ۲ملیون بخریم؟😅اخه من میخام فوقش ۵۰۰بزارم میترسم😅🌹

اگه قصد فروش داری باید سجام بری 10تومن واریزکنی ثبت نام بشی اما اگه قصد فروش سهامتو نداری سجام لازم ...

آزاد سازی کردم عزیزم باشه .بعد اگه اون کد پیگیری آزاد سازی حذف شه چ کنیم آجیم اسکرینشو حذف کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مدرک تحصیلی ندارم الان.اگه شوهرم بره تو بورس میتونه سهام من و بابام اینارم بفروشه یانه

اشکالی نداره مدرک تحصیلی نداری هر کسی فقط سهام عدالت خودشو دریافت میکنه اصلا نمیشه مثلا همسرتون برای شما و پدرتون سهام عدالت دریافت کنند و شما باید کد بورسی جداگانه ای داشته باشید

خواهش میکنم.بله بپرسید اگه بلد باشم جواب میدم

گلم من 443156تومن سهام عدالت دارم.آزاد سازی مستقیم رو انتخاب کردم و میخوام وارد بورس بشم.

میگن حدود 5تومن ارزشش هست.

سوالم اینه من وقتی وارد بورس بشم این پولم اونجا میشه 5تومن؟؟؟یعنی با 5تومن معامله میکنم یا نه همون پول قبلی.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
گلم من 443156تومن سهام عدالت دارم.آزاد سازی مستقیم رو انتخاب کردم و میخوام وارد بورس بشم. میگن حدود ...

سهامتون توی صفحه بورسی به همون قیمت هست اما اگه بخواین بفروشین تقریبا ده برابرش ازتون میخرن اگه هم نگه دارین ممکنه بعد از چند ماه گرونتر از این هم بخرن ازتون

سهامتون توی صفحه بورسی به همون قیمت هست اما اگه بخواین بفروشین تقریبا ده برابرش ازتون میخرن اگه هم ن ...

مرسی گلم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

حواسم نبود روش غیرمستقیم رو زدم

حالم بد شد به پولش نیاز داشتم

حالا خدامیدونه دولت کی دوباره ازاد کنه😔

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اوکی🙄

فدای روی ماهت دوست خوبم💝💝💝💝💝💝💝

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
خب ایا وقتی توی بورس هم میشه این رقمه یا نه همون 450تومنه

وقتی میخواین بفروشین ۵ تومنه دیگه. شما کد بورسی میگیری از کارگزاری شهرتون.‌بعد به محض اینکه اعلام شد ، میتونید بفروشین سهامتونا و پولشا بگیرید. پولش میاد تو حساب

خواهش میکنم عزیزم من ک سر در نمیارم ولی چون گفتن با کد ملی تنها میشه گفتم بپرسم ازتون ک اگه خوبه بگی ...

اره عزیزم درست گفتین بدون کدبورسی میتونین بخرین این سهامو.

بله 500هم میشه بخری گلم نترس از همسرم پرسیدم گفتن سهام خوبیه بخرین اگه پولش و دارین

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝