2777
2789
عنوان

خانما میشه راهنماییم کنید زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست
باباجان من...خراب کن از این زنا بد بگد ولی با حالت آرامش...بگو اره این زنا خرابن مرداشونم خرابتر...ا ...

مرسی گلم اره درست میگی

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب من میگه سردم بی حسم از رابطه خوشم نمیاد 

بگو نه اینطوری نیست من لحظه شماری میکنم وقتایی برسه ک باتو رابطه داشته باشم ...بگو تو بهم لذت میدی با تو به اوج میرسم...

از این حرفا...خجالت کشیدم😅 😶😶😶

ببین بهش نگو ..ولی سردیجاتو بزار کنار غذای گرم درست کن لیستشو بزنی تو گوگل برات میاره چه غذاهایی گرمه ..چایی ساده نخورین زنجبیل و دارچین بریز توش اگرم پرسید چرا اینکارو میکنی بگو برای تقویت سیستم ایمنی😉

ویدیو های حکیم خیر اندیش و استاد دهنوی رو گوش کن اینا کمک میکنه... ایشالله مشکلت حل بشه ببخشید پر حرفی کردم گفتم شاید کمکی بشه بهت⚘

این فیلم هایی ک راحع ب این چیاهست،کلاروابط رو ب هم میریزه...اونا بازیگرن،اموزش دیده،کلی دارو مصرف می ...

مردا عقلشون به چشمشونه دیگه😑😑یسریاشون دور از جون احمقن...باید بدیاشونو دروغاشونو نشونشون بدیم تا بفهمن هیچ پخی نیستن اون زنا

بگو نه اینطوری نیست من لحظه شماری میکنم وقتایی برسه ک باتو رابطه داشته باشم ...بگو تو بهم لذت میدی ب ...

نه گلم مرسی بابت کمکت 

هرازگاهی اینجوری میشه الانم همینجوریه باهام کم حرف میزنه کم غذامیخوره سریع میخوابه چند وقته کم محبت ...

اسی جون شاید خدای نکرده  سمت کسی رفته

البته ببخشیدگلم  ک اینومیگم وامیدوارم اینطورنباشه

اسی جون شاید خدای نکرده  سمت کسی رفته البته ببخشیدگلم  ک اینومیگم وامیدوارم اینطورنباشه

نمیدونم والا توگوشیش ک کسی پیدا نشد ولی خیلی وقت پیش ب یه خانومی پی ام داده بود پاک کرده بود هرچی پرسیدم کفت ازدیوارشمارشوبرداشتم درمورد بیت کویین کارداشتم گفتم ناراحت میشی پاک کردم.ازمای ایرانسل ب هرکی زنگ میزنه چک میکنم گوشیشم نگامیکنم میزنم تل ی شماره قبلا ذخیره بود توگوشیم الان توتل اومده بالاعکس نداره اسمش ارزوعه نمیدونم والا