2777
2789
عنوان

این چیه 😭😭😭؟؟!!!!عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5000 بازدید | 164 پست

شبیه خرخاکیه

من رو تخته سنگ های رو‌ تپه ی دهاتمون دیدم

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂وای نمیدونم بخندم‌یا گریه کنم 😭😂😂

الان فقط سینه بزن من نیبینمممممممم 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
نه بابا دوسال ازدواج کردم  البته ۲۱این ماه میشه دوسال

خوشبخت باشی همیشه ❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خیلی ممنون عزیزم همچنین  شما 💖

ممنونم 😍😘😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ن تاحالا ک ندیدی ازاین ب بعدشم نمیبینی نترس 😂

نه دیگه میگن به هرچیفک کنی سرت میاد انقد فک میکنم میادددد الان تمام تنم خارش گرفته رو تخت دراز کشیدم دارم در و دیوار تخت و زمین نگاه میکنم 😭😫

یبار رفتم خونه یکی از این سوسک گنده ها داشتن تو دستشویی انقد جیغ زدم انقد جیغ زدم چسبیدم به در نمیتونستن درو باز کنن بعد اون هروقت حتی دستشویی خونه خودم میرم اول سقف نگاه میکنم فوبیا دارم🙁😭

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍