2777
2789
عنوان

تف به این شانس🤤😪

205 بازدید | 17 پست

من یه خواستگار داشتم ۷سال پیش همسایه ایم این از من خوشش اومده بود من اون موقع کلم داغ بود  میگفتم برو بابا این چیه خانوادشون یجورین نمیخوام الان دیگه تقریبا ۱ساله خواستگار ندارم به این نتیجه رسیدم اونم کیس خوبی بودا کارش چقدر پیشرفت کرد ماشینشو عوض کرد و..

ای تف بهت روزگار 🤤ای تف بهت کرونا 🤤

ای تف بهت شهاب سنگ 🤤

فان#  

واقعا چرا خواستگارا وقتی بهشون نه میگیم کلی پیشرفت میکنن😪😆

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره واقعا من یه خواستگار داشتم وقتی ۱۵ سالم بود پسره ۲۲ سالش بود اه در بساط نداشت یه ۲۰۶ داشت ک باباش بهش داده بود و خودشم بیکار و الاف تو خیابونها می چرخید مادرش اومد خواستگاری من .من اینقدر بهم برخورد گفتپ وای به چه حقی پسر الاف و بیکاری میخاد زن بده الان ۶ سال دقیقا گذشته الان مامان پسره بهش دو میلیارد ارث رسید برای پسرش یه خونه خوب خرید و پسره الان یه شاسی بلند خریده و خود پسره هم تو بورس هست هعی خدا گوه تو این شانس 

اره واقعا من یه خواستگار داشتم وقتی ۱۵ سالم بود پسره ۲۲ سالش بود اه در بساط نداشت یه ۲۰۶ داشت ک بابا ...

😆😆واقن ممنون از همدردیت

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

تو چی تو پیشرفت نکردی

اگر چشمات می بینه لایک نکنننننننننن  می هیچی دوباره برگشتم ۵ساله اینجام انقدر که بعضی گزارش زدن رفتم تو تعلیق ..من دیگه هیچ وقت عکسمو نمی زارن مریضین میگین بزار وقتی میزارم میگین خوب خوشگلی شورشو در آوردی آنقدر عکس گزاشتی باید بهت بگم تویک حسود بدبخت عقده ایی هستی درگیر مریض ...بهم یاد دادن همیشه با آدمایی که مشکل مغزی دارن حرف نزن بعضی واقعا خیلی بیشعورن اینجا تمام.  
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز