الساگلم مدیر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 5738 عنوان موهای وز | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 20 پست بچه ها کسی ماسکی چیزی بلده که خودش امتحان کرده باشه رو موهای وز و خشک و جواب گرفته باشه 1399/02/10 | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melodiam عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 3241 شما موهات تار هاشون یکدست نیست؟؟؟ مثلا یه جاش نازکه یه جاش ضخیم روش دست میکشی پستی بلندی داره؟؟؟؟ اره دقیقا . یه تار مو رو هم دست میکشم یه جاش ضخیمتر یه جاش نازکتره بعضی وقتها شدتش بیشتر هم میشه
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 اره دقیقا . یه تار مو رو هم دست میکشم یه جاش ضخیمتر یه جاش نازکتره بعضی وقتها شدتش بیشتر هم م ... منم موهام اینجوری شدهعزیزم بیشتر از علایم کم کاری میگی؟اخه علایمشو دارم ولی ازمایشم نرمال بود
melodiam عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 3241 منم موهام اینجوری شده عزیزم بیشتر از علایم کم کاری میگی؟ اخه علایمشو دارم ولی ازمایشم نرمال بود&nb ... کم کاری منم زیاد نبود دکتر گفت قرص نمیدم فعلا .اما اگه خشکی پوست و مو و ناخن داشتی بیا قرص بنویسم میخاستم پیگیری کنم که کرونا اومد
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 کم کاری منم زیاد نبود دکتر گفت قرص نمیدم فعلا . اما اگه خشکی پوست و مو و ناخن داشتی بیا قرص بنویسم ... دقیقا منم همه اینا رو دارمحافظت ضعیف نشده؟؟ مثلا بعضی چیزا رو یادت بره؟
melodiam عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 3241 دقیقا منم همه اینا رو دارم حافظت ضعیف نشده؟؟ مثلا بعضی چیزا رو یادت بره؟ اره حافظم هم ضعیف شده بعضی حرفها هم واسم تازگی داره یا اسم خیلی چیزای تابلو رو یادم میره ۲دقیقه پیش یادم میره چیکار کردم یا چی شد
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 اره حافظم هم ضعیف شده بعضی حرفها هم واسم تازگی داره یا اسم خیلی چیزای تابلو رو یادم می ... ☹☹☹ پس منم تیرویید دارممباید حتما پیش یه دکتر طب سنتی بریم قبلا اینجا یکی رفته بود پیش دکتر طب سنتی تیروییدش نرمال شد