2821
2789

الان بعد از ۵ ماه اومدم خونه مامانم چند روز بمونم ، شوهرم من و گذاشت اینجا و خودش رفت شهر خودمون 

الان ک خونه مامانمم هرجا میخوام برم باید زنگ بزنم اجازه بگیرم ، دیواانم کرده ، آخه چرا مگه من بردم 

بهش میگم میخوام برم فلان جا ، میگه طرز گفتنت اشتباهه باید بگی اجازه میدی برم .... ک منم ببینم اجازه میدم یا ن 

الان یکی از آشناها دعوت کرده ک بریم اونجا ، زنگ زدم میگم فلانی دعوت کرده میخوایم بریم 

میگه چرا نگفتی عزیزم اجازه میدی برم ؟ 

گوشی و قط کرد 😑😔

فقط_طلاق# 😐😐

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر خاله هام ازدواج کردم انقد راحتن ، هرجا میخوان میرن با خیال راحت 

من باید دوساعت قبلش زنگ بزنم اجازه بگیرم ، تروخدا یه راه حلی بدین ک این اخلاقش و ترک کنه 😔

دختر خاله هام ازدواج کردم انقد راحتن ، هرجا میخوان میرن با خیال راحت  من باید دوساعت قبلش زنگ ...

البته ماله منم همینطوره ها یه وله کن میگم کار خودمو میکنم🤗

💕 ✨TURK GIRL✨ 💕
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز