2777
2789
عنوان

آرزومه وقتی یکی تاپیک کمک میزنه،اکثریت نکن طلاق یا کات

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 56 پست

اینجا اونهایی که زخم‌خورده هستن اکثرا میگن طلاق بگیر 

توجه نکن

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزوم اینه یه بار منم یه ختم شرکت کنم حاجت بگیرم به همه شیرینی بدم اونقدر همه از ایمه حاجت خواستن ختم گرفتن دست خالی برگشتن که برا ختمم دارم التماس می کنم بیایین ختم دارم ختم 

امیدوارم یه روزی بیاد که وقتی اسم زیارت عاشورا میاد همه با کله بیان چون همه حاجت گرفتن 😭

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
تو بررررگشششتییییییییی😍😍😍😍

اره😄😄😄😄

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

خوب میاد میگه کتکم میزنه پول نمیده

محلم نمیده با یکی دیگه ام ریخته روهم 

بگیم قربون صدقه اش شو؟

بعضی مسائل قبول دارم ولی بعضی وقتا تنها کمکی ک ازمون برمیاد همینه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بعدشم  آدم میاد اینجا نظر خواهی کنه

معلوم نیست پشت هر نظری چه آدمی هست هر کسی بر اساس ذهن خودش نظر میده

باید برای مساعل اساسی با یک آدم کاربلد حرف بزنی

اینجا فقط بیا یکمی آشپزی یاد بگیر گاهی هم غیبت کن و عکس ببین همین

تامام#  

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

من چند روز پیش شنیدم یکی از دوستام داره از شوهرش جدا میشه، رابطشون خوب بود همو دوست داشتن. از وقتی شنیدم ناراحتم. همش با خودم فکر میکنم کاش می شد باهاش ارتباط می گرفتم باهاش صحبت میکردم. اصلا نمیدونم دلیل جداییش چیه ولی احساس میکنم میتونن دوباره شروع کنن.

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

خب عزیزم هر کسی بنا به تجربه شخصیش نظر میده 

شما برآیند همه نظرها رو با شرایط خودت در نظر بگیر و در نهایت تصمیم بگیر 

من خودم اصلا به تجربه و نظر دیگران اهمیت نمی‌دادم یعنی گوش نمیکردم 

و متاسفانه دو تا ضربه ی بسیار بد و بزرگ خوردم که دعا میکنم ای کاش به حرفشون گوش داده بودم 

پس تجربیات دیگران گاهی واقعا راهگشاست و آینده ی اون مسئله رو تا حدی برای ما روشن میکنه

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
خوشاومدیییییییی❤❤❤❤

مررررسی😍بودم البته..با کاربری دیگم😁 

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم