2777
2789
عنوان

رمان😍🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 30 پست
اسمش آشناس ولی یادم نمیاد😣

اسم دختره یلدا بود

شوهرش میره جنگ شهید میشه با برادر شوهرش ازدواج میکنه بعد شوهرش برمیگرده...

خیلییی خوبه اصلا

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسطوره

گناهکار...

عشق یک زن.مثلث زندگی من

ازدواج اجباری.اگه گفتی من کیم

عابربی سایه

این مرد امشب میمیرد .یاسمین

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

گناهکار 

قرار نبود

توسکا

جدال پرتمنا

روزای بارونی 

افسونگر 

یه بغل تنهایی 

زن کمانگیر 

گیسو کمند ۱ و ۲ 

زیتون 

طلایه 

همخونه 

کبریت خطرناک من 

دروغ شیرین 

سفید برفی 

دختری به نام مروارید 

شفق 

اگرچه اجبار بود

اواز چکاوک

نفوذناپذیز

پرستش

این مرد امشب می میرد 

ناگفته ها پروای بی پروای من 

فرشته من 

تب داغ هوس 

هکر قبل 

ترک دهم 

تقلب

آهان آره بعد برادر شوهره میزاره میره آخرشم میمیره    

اخرش یادم نیس🤔🤔

ولی واقعا قشنگ بود

ی رمام هست گرگهایی به نام مرد

ببین عااالیه ها

داستاناش واقعیه همش

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان
اخرش یادم نیس🤔🤔 ولی واقعا قشنگ بود ی رمام هست گرگهایی به نام مرد ببین عااالیه ها داستاناش واقع ...

وااااای آرع عالیه 😢

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
وااااای آرع عالیه 😢

اون دختره که هشت سالش بود دوست پسرش داشت😰😰😰

اون دختره که هشت سالش بود دوست پسرش داشت😰😰😰

😂😂😂اون جزوه گودزیلا ها بود

فقط اون دختره که زیتون بود داداشش...  خیلی دلم واسش سوخت😢

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
😂😂😂اون جزوه گودزیلا ها بود فقط اون دختره که زیتون بود داداشش...  خیلی دلم واسش سوخت😢

وااای ارهههه یادم میاد😢😢😢

ببین سقوط نرم و ب نظرم اول بخون مطمئننن باش پشیمون نمیشی

ینی از فضولی هی قیلی ویلی میری ببینی چیشده

از این آبکی ها هم نیست خیلی قشنگه

ی تیکشو باالا توضیح داده بودم

وااای ارهههه یادم میاد😢😢😢 ببین سقوط نرم و ب نظرم اول بخون مطمئننن باش پشیمون نمیشی ینی از فضولی ...

باشه🤗